Bu bile G.Saray’a yeter

A -
A +

Sezonu üçüncü bitirmesi beklenirken gelen Şampiyonlar Ligi şansı Fatih Hoca’nın, çokça da Muslera’nın sayesindedir…

Galatasaray, epey gerilerde kaldığı sezonun sonuna doğru final haftasına yine de şampiyonluk umuduyla girmişti.
Üstelik aynı puanda bulunduğu şampiyon Beşiktaş ile arasında gol averajı dezavantajı vardı. Dolayısıyla Fatih Hoca’nın dün akşamki kadrosu, kendi yarı alanında tam takım birikecek bir Yeni Malatyaspor'a karşı umudunu son düdüğe kadar taşımak için kora kor oynamak zorundaydı.
Buradan bakınca öteden beri hep yazdım, söyledim; Arda veya Babel kendilerine uymayan sağ kanatta görev aldıkça rakip kilidini açmak çok zordu. Nitekim Âdem'in golüyle geriye düşen Galatasaray, sonra Halil ile eşitliği sağladı ama İzmir'den müjdeli haber gelmiyordu. Daha sonraki dakikalarda Babel ve Oğulcan en azından yeni bir galibiyetin imzaları olacaklardı. Ama şunun hemen altını çizmem gerekir ki Galatasaray'ın bu kadrolarında Muhammed'den başka hakiki anlamda bir uç adamı bulunmuyordu ve bu yüzden de bir ilk yarı boş geçti.
Bu sezon bitmiştir. Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemesi turlarına çıkacaktır. Bu yeni macerada sol önde kalacaklarsa ya Babel ya Arda oynayacaktır. En önde de gol atmış olmalarına rağmen Halil ve Oğulcan'dan önce sağlam bir Muhammed direkt adam olmalıdır. Tabii bu galibiyetin zorlukla elde edilmesinde Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç'ın da rolünün altını çizmek gerekir. Yine de her şeye rağmen yönetimi içinde ve de yönetime müdahale etmeye kalkanlar sebebiyle Galatasaray'ın bu sonucu da her şeye rağmen biraz Terim Hoca’nın çokça Muslera'nın ve de birkaç oyuncunun daha katkısı bulunmaktadır.

MAÇIN ADAMI: Ertaç Özbir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.