Galatasaray nereye koşuyor

A -
A +

Her zaman ligin en önemli unvanları için yarışan Galatasaray bu gidişle kümede kalabilmek için bir çaba gösterecek gibi. Dün akşam Adana'da Adana Demirspor'un forması içindeki kendi havuzundan gönderdiği kiralık oyuncu Yunus’la hayli karanlık bir gece yaşadı. Hemen yazımın başlarında bir soruyu daha gündeme getirmek isterim. Bu Morutan ile Cicaldau birer Rumen olarak Hagi ile Popescu'nun isimlerini işkence altına almaktadırlar. Tabii bu oyuncuları onlar getirmişti ama...

Bu nasıl kadro?

Şu Galatasaray'ın sahaya çıkan takımına bir bakınız. Oğulcan savunmanın sağ arkasında. Bu kimin yeniliği gerçekten çok merak ediyorum. Koca bir ilk yarıda sadece Ömer'le büyük firma olarak nefes alabilen Galatasaray, ikinci yarının 55. dakikasından sonra bu nefesin tükenişiyle de koca bir firma olarak sadece karambollere sığındı. 

Bir de Balotelli oynasa

Adana Demirspor ise yukarıda da değindiğim gibi Yunus'un iki tane jeneriklik golüyle tabelada rahatlıkla öne geçti. Bu arada sadece orta alan savunmasına katkı yapabilen Balotelli'den dolayı da ev sahibi Adana Demirspor bir kişi eksik oynadı diyebiliriz. 

Daha çok yerdi

Dört dakika arayla iki tane harika gol yiyen Galatasaray daha fazlasını yerdi ama direkler, İsmail ve Adana Demirspor'un yanlışlarıyla ciddi hezimetten kurtuldu diyebiliriz. Yazımın başlığında ya da ilk paragrafında değindiğim gibi Galatasaray'ın artık yukarılarla hiçbir ilişkisi kalmadı. Bu haliyle ve özellikle Rumen-yerli oyuncu kadrosuyla yanlış hatırlamıyorsam bir kere kurtulduğu bir alt lig sancısı çekecektir. 

Maçın adamı: Yunus

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.