Bedel ödenmeli!..

A -
A +

Abdürrahim Albayrak, kura çekiminden Falcao ile dönse bile futbolcuyla verdiği poz yüzünden ‘Florya abisi’ görevine getirilmelidir…

Daha fotoğrafı görür görmez yazmıştım; “Galatasaray Başkan Vekiline bu poz yakışıyor mu” diye...
“O saatlerde alıp geleceğini zannettiğimiz için” yazıma “Hesap kesilmeden resim çektirilmez” eleştirisini eklememiştim.

Bedel ödenmeli!..
Ama “O zat, Falcao’suz dönünce”, Galatasaray Başkan Vekiline hiç yakışmayan “sırıtılmış” pozun “Galatasaray’a nelere mal olacağını” da anlatmıştım, hemen sonraki yazımda!..
Dahası, “O zat - Falcao” dizisine devam etmiş, “Ben, Monaco Başkanı Olsam” başlıklı yazımda da “bugün ortaya çıkan tabloyu” anlatmıştım.
O tablonun ortaya çıkacağını “tahmin etmek” güç değildi. Hayatında avcılık yapmamış bir kişi avcılığa özenir, dağlara tırmanırsa, ayağının kayıp aşağılara yuvarlanması çok normaldi; ama ne yazık ki “beraberinde” Galatasaray Kulübü’nü de düşürmüştü!..
Bakınız, “O zat” dediğim Abdürrahim Albayrak, “iyi insandır, samimi insandır, yardımsever insandır, tanıdığımız Galatasaraylılar içinde ‘en Galatasaraylı’ diyeceklerimizdendir” ama “Futbolcuların abisi” olmaktan öteye gidemez, hele hele “Galatasaray Başkan Vekilliği (İkinci Başkan) koltuğuna oturtulması” kadar “hatalı ve yanlış” bir şey olamaz!..
Aslında “Galatasaray taraftarları içinde kurulacak ve Galatasaray Kulübü’nü UltrAslan’ı yöneten adamlardan kurtaracak olan yeni bir grubun başkanlığına getirilmesi” en doğru şey olacak ve Abdürrahim Albayrak “Galatasaray’a en faydalı olacağı” görevi yüklenecektir!..
Onunla hiç karşılaşmadım, konuşmadım, “Merhabam” yoktur ama onu severim, “yaptıklarına değil, Galatasaraylılığına saygım” da vardır!..
Ama, “Galatasaray İkinci Başkanlığı”; işte o olmaz, olmayacağı, olmaması gerektiği “çok olayda” ortaya çıkmış ve de “Falcao pozu” bütün olumsuzlukların tuzu biberi olmuştur!..
Aslında “şimdi ve hemen” yapılması gereken, bu “sevimli zatın” yönetimde “başka” bir göreve kaydırılması ve “Florya abisi” olarak görevlendirilmesidir!..
“Monaco ile dost kulüpler olduk” açıklamalarının ses dalgaları henüz kulaklarımızda iken, Monaco İkinci Başkanı’nın “resmen ve alenen” söyledikleri, Galatasaray adına da, Galatasaray yönetimi adına da, Galatasaray Başkan Vekili adına da “son derece üzücü ve acı” bir tabloyu ortaya çıkarmıştır!..
Bütün bunların “bir bedeli” olmalı ve “o bedel” ödenmelidir; Galatasaray yönetimi “hiçbir şey olmamış” gibi devam edemez, etmemelidir!..
Şampiyonlar Ligi kura çekiminden sonra, “Falcao ile beraber Türkiye’ye dönüş” (Bilmem ki, olacak mı?) bile, “bu acı ve üzücü gelişmelerin üzerinin ‘hiçbir şey olmamış gibi’ örtülmesini” sağlayamaz, sağlamamalıdır!..
Abdürrahim Albayrak “bedeli ödemelidir” ki, ibreti alem ve her seçilecek yöneticiye ders olsun ve de “kimseler” bir daha “komik bir taraftarlık histerisine kapılarak” o skandal adımları atmasın!..
Bu satırları yazdığım anda kura çekimine daha uzun saatler var; Galatasaray’a “şanslı” bir kura ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dilerim!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.