Galatasaray’ı “bataktan kurtaracak adım” atıldı!..

A -
A +

Burak Elmas’a yapılanlar beni üzmüştü... Ama genel kurulda neredeyse “göstere göstere attığı SARI OY pusulası ile ilgili haberleri” okuyunca ve tekzip de gelmeyince “Az bile yapılmış” dedim kendi kendime; “daha çoğunu da hak etmiş...”
Galatasaraylılar Derneği üyelerini bile isyan ettiren “İnan Kıraç şemsiyesi” altına girmeyi “daha Divan Kurulu Başkanı iken ‘Divanı, Liseci takımının kulübü hâline getirme’ gayreti” ile kabul etmiş ve seçime de de “Ünal Aysal ve Adnan Öztürk’ün koluna girerek katılan” bir başkan adayına “daha ‘Galatasaray Başkanı’ unvanını taşırken” oy vermek... Ne diyeyim; yazıklar olsun!..

Tevekkeli durmadan “Galatasaray’da artık birlik beraberlik çok zor” deyip duruyordu...
Seçim öncesi “ayrımcılık söylemlerini ağzından eksik etmeyen” ve de “Bağımsız Galatasaray istiyorsanız, bize oy verin” diyerek, seçim kulisine “siyaseti de bulaştıran” bir başkan adayına oy vererek, “zorluğun hangi düşünce yapısında olanlardan kaynaklandığının” örneğini de vererek, başkanlıktan gitti; hayırlı olmuş!..
Ey, Sayın Hamamcıoğlu; ne demektir; “Galatasaray’ın bağımsız olmasını isteyenler bize oy versin” sözü?...

İşte Dursun Özbek başkan seçildi; şimdi “Galatasaray bağımsız” değil mi?..
Aynı iftirayı, “Liseci takımı” Mustafa Cengiz Başkan’a da atmaya kalkışmamış mıydı?..
Adnan Polat’a “idari ibrasızlık” bu “iftira siyaseti” yüzünden verilmemiş miydi?..
Hâlâ, Liesci takımının “Kana kan... İntikam... ” hırsı, öyle mi?..

Galatasaray’ı “bağımsızlıkçılar ve bağımlılıkçılar” diye bölmek ne anlama geliyor?..
Dursun Özbek ve arkadaşları, “Galatasaray’ı sağlam bir mali yapıya kavuşturmak için “önemli adımları hemen atacaklarına” söz verdiler; yapacaklardır!..
Dursun Özbek ve arkadaşları, “Galatasaray’ın ‘ana’ spor branşlarında başa oynayacağı” sözünü verdiler; başaracaklardır!..
Onları “zor ve acılı günler” bekliyor; taraftar şampiyonluklar bekliyor, camia “verilen vaatlerin tutulmasını” bekliyor; bu beklentilere cevap verecek bir kadrosu var, Özbek’in...
“2208 / 2073” gibi bir sonuçtan sonra dün “ikinci defa başkanlık koltuğu oturan Özbek, Galatasaray’ın 39’uncu başkanı olarak, “kulüpte ve camiada sevgi ile dolu bir birlik ve barışma süreci için, vaatlerini gerçekleştirmek için” gözyaşlarıyla ve coşku içinde söz verdi; “Her şey Galatasaray için!..”
Önünde iki yıl var, “adımlar peş peşe atılır” ve “sportif başarılar gelmeye başlarsa”, iki yıl sonraki genel kurula “rakipsiz aday olarak” girecektir; görüyor ve biliyor!..
Başarılar!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.