Bu kadar pozisyon veremezsin!..

A -
A +

Maçı kazandın, iyi de hücum ettin, bol da pozisyon buldun, bunlar güzel. Ama Ünal hocam, rakibe çok pozisyon veriyorsunuz!

Trabzonspor maçı hak etti mi?    Rakip kaleye fazlasıyla gitti!    Direkten topları döndü.         Rakip kaleci de başarılıydı. Yani hücum anlamında fazlası vardı, eksiği yoktu...
Ama savunmada sıkıntı büyük! Akhisar maçında “kaleci Uğurcan, Trabzon’un en iyi 3 oyuncusundan biriydi” dersek; herhalde çok şeyi anlatmış oluruz.
Ki, Akhisar ligin sonuncusu ve hücum olarak ideal bir kadro ile sahaya çıkamamışlardı. İşte Trabzonspor teknik heyeti bu maçı iyi irdelemeli; ve dersler çıkarmalı.
Bu kadar pozisyon verilmez!
H H H
İlk yarı kaleciler Lukac ve Uğurcan’ın yıldızlaştığı bir 45 dakika olarak tamamlandı. Tabii biraz direklere, biraz da kaleye isabet etmeyen şutlar da vardı. İki takım da üçüncü bölgedeydi. Bu ne demek iki takımda da orta saha diye birşey yoktu...
H H H
Maçla ilgili birkaç da notum olacak!
1) Trabzonspor maçlarına Nwakaeme’yi seyretmek için gidilir. Ancak yetenekleri ve potansiyeli daha fazla skor üretmeli.
2) Yusuf Yazıcı’lar kolay kolay bulunmuyor. Bulunmaları, kazanılmaları kolay olmuyor. Ama kaybetmek çok kolay oluyor. Seyirci bu genç çocuğu, oyundan çıkarken protesto etmemeliydi.
3) Sosa bu takımda lider olmalı ve liderlik yapmalı. Dün skor 1-1 iken ve o dakikada kullandığı penaltıyı gole çevirmek Sosa gibi lider oyuncuların işi olmalı. Sosa, bunu 90 dakika yapmalı.
H H H
Akhisar kupada yarı finalist.  Sahada yaptıkları hiç de öyle lig sonuncusunun oynadığı futbola benzemiyor.

MAÇIN ADAMI: Uğurcan Çakır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.