Karaman’ın oyunu…

A -
A +

“Arkadaşlar, onlar da futbolcu siz de… Onların farkı fiyatı… Çıkın, futbolun parayla oynanmadığını onlara gösterin!”

¥ Muhtemelen Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman maç öncesi soyunma odasında futbolcularına şöyle bir konuşma yaptı: Arkadaşlar, onlar da futbolcu siz de… Onların farkı fiyatı… Çıkın, futbolun parayla oynanmadığını onlara gösterin!
¥ Daha maç on dakikayı bulmadan Fenerbahçe kalecisi Altay’ın karşı karşıya çıkardığı bir şut, kalesinde gördüğü bir gol vardı. Sonrasında golü atan Halil Akpunar, Altay’ın burnunun dibinden sağa sola indirdiği toplarla bir Diabete’yi bir Murat’ı pozisyona soktu.
¥ Fenerbahçe, aceleci ve telaşlı bir şekilde rakip kaleye giderken, arkada büyük boşluklar bırakıyordu. Öyle ki, yedikleri golde önce Caner, sonra Altay “son adam durumunda” Halil’i indiremedi, kırmızı kart görmemek için... Fener yarı sahası bomboştu. Buldukları bir iki fırsat da karambol pozisyonlarıydı.
¥ İkinci yarıda skorun cazibesine kapılan Göztepe tümüyle çekildi. Zaten ilk yarıda kayıpları oynayan Jahoviç’i de sahadan çekti Ünal Karaman… Halil de ilk yarıdaki tutulmaz, ele avuca gelmez futbolunu oynayamayınca maç Göztepe ceza sahası civarına yığıldı.
¥ Karamboller… Frikikler…  Boşa giden şutlar… Erol Bulut’tan canhıraş oyuncu değişiklikleri… Hiçbiri sonuç vermiyordu. Dakikalar tükeniyor, Fenerbahçe makûs sona koşuyordu.
¥ Ne Mesut Özil, ne geri dönen Pelkas… Kadro zengini, puan fakiri Erol Bulut için iç sahadaki Galatasaray mağlubiyetinden sonra Göztepe hezimeti yolun sonu mu oluyordu?
¥ Kötü zemin ve kötü futbola hakem Hüseyin Göçek’in özellikle faul pozisyonlarındaki yalpalamaları da tuz biber ekti.

MAÇIN ADAMI: Burekovic

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.