Lig yeni başlıyor belki de…

A -
A +

Koronanın altüst ettiği ligimiz belki de en heyecanlı sezonunu yaşıyor. Sıkışmış takvim, yarışın sonunu ölümcül hâle getirdi.

¥ Görünmez bir virüsün vurduğu her şeyde olduğu gibi, kadro yapımında da sıkıntı vardı ama olabilecek en iyisini yapmıştı Fatih Hoca… Puan durumuna baktığınızda Aslan için “öğle yemeği”, Gençler için hayatına oynamaktı Ankara Eryaman’daki randevu…
¥ Ama Galatasaray çok rahat, çok baskılı, ne yaptığını bilen taraftı. Gençlerbirliği ise kendileri için “her şey” demek olan maçta hiçbir şey yapamadı. İlk yarı bittiğinde Muslera’nın kalesine atılmış bir tek şut yoktu!
¥ Sahadaki on bir futbolcuyu liste yapıp, Galatasaray taraftarı arasında “Golü hangisi atsın?” anketi yapılsaydı, kesinlikle çıkacak cevap Halil Dervişoğlu olurdu. Ve attı genç santrfor… Kariyerinin ilk Süper Lig golü klastı Halil’in…
¥ Sezon başı umutlar Radamel Falcao, sezon sonu gerçekler Halil Dervişoğlu olmuştu.
¥ İkinci yarıda da görüntü değişmedi. Cimbom’un genç yıldızları Kerem ile Halil, -Emre Akbaba ile birlikte- sahada parıldıyordu. Emre’nin biri iptal edilen iki golü de akıl ve ustalık doluydu. Ah Emre, o sakatlıkları yaşamasaydı bambaşka yerdeydi şimdi.
¥ Kâğıt üstünde zor görünen maçı kolaya çeviren Galatasaray, yılın derbisi ve onun sonrasına bakabilir artık.
¥ Eğer her şey Galatasaray’ın isteğine göre giderse, ligin kilit maçı Göztepe - Beşiktaş randevusu olacak. Özetle, ligde heyecan sürüyor henüz…
¥ Gençler’in stoperi Arda Kızıldağ’ın mukavele durumunu bilmiyorum ama çok yakın bir tarihte bir büyük takımın formasını giyer bence… Halil’in bir gol bir asisti olmasaydı, maçın adamı onu seçecektim.

MAÇIN ADAMI: Halil Dervişoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.