Sade suya tirit

A -
A +

> Galatasaray bir puanlık oynadığı maçtan üç puan çıkardı; Kerem denen illüzyonistinin müthiş golüyle…

> Zaten Kerem ile Marcao’yu çıkardığınızda geriye Galatasaray adına ne kalır, merak konusu… Hadi takıma giderek “oturan” Nelsson ve Omar’ı da sayalım.

> Bütün maç boyunca Kerem’in golü dışında ne var? Yine Kerem’in al ve at diye verdiği pasta Gomis’in şutu ve Marcao’nun korner topuna kafa vuruşuna geçit vermeyen Lis’in iki kurtarışı dışında…

> Zaten bir maç düşünün ki, iki taraf adına oyuna giren isimler İbrahim Öztürk 40, Arda Turan 35 yaşında…

> Altay’a bakıyorsunuz, başta Poko, teknik kapasitesi daha yüksek birçok isim var ama lige mendil sallıyorlar. Bu maçta da bal yapmayan arı giyidiler.

> TFF’nin ve MHK’nın “genç” ve gözde hakemi Volkan Bayarslan bu maç için doğru tercih olmadığını her pozisyonda gösterdi.

> Bu arada mümkün olması çok zor bir şeyi de söylemiş olalım. Göztepe, Altay, Karşıyaka, İzmirspor, Altınordu, Bucaspor… bütün bu İzmir kulüpleri birleşmedikçe, böyle patır patır düşerler asansörden… Bu sezon ligi domine eden Trabzonspor ile Konyaspor’un “birleşmiş kulüpler” konusunda ne kadar iyi örnek oldukları ortada…

MAÇIN ADAMI: Kerem Aktürkoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.