Nice yıllara Türkiye...

A -
A +
 
Gazetemiz dün 50 yılı geride bıraktı, ikinci yarım asra yelken açtı.
Bizi duygulandıran, onurlandıran binlerce mesaj aldık.
Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, gazetemize gönderdiği kutlama mesajında "Milletimize hizmet etme onurunu yaşadığımız 2002 yılından bu yana, 'Büyük Türkiye' mücadelemizde yanımızda olan ve 2023 hedeflerimize destek veren Türkiye gazetesi ailesine teşekkür ediyorum" diyordu.
***
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Saygıdeğer Devlet Bahçeli, gazetemizin 50. yılı için kaleme aldığı yazısında, mutluluğumuza mutluluk, cesaretimize cesaret kattı.
Şu cümleleri övünç kaynağımız oldu;
"Türkiye gazetesi, Türk medyasında istikrarlı çizgisiyle, sabırlı, sorumlu ve objektif habercilik vasfıyla yarım asırlık birikim ve tecrübeye sahiptir.
22 Nisan 1970’de, mütevazı şartlarda yayın hayatına başlayan Türkiye gazetesi, medya sektöründeki zorlu rekabet şartlarına rağmen ayakta kalmayı bilmiş, 50 yıl boyunca kararlı, kaliteli ve köklü niteliğiyle isminden ve iradesinden çok sık bahsettirmiştir.
Aynı zamanda milletimizin gönlünde müstesna bir yer tutmuştur.
Bu kapsamda ülkemizin en zorlu yıllarında ahlaklı, sağduyulu ve millî yayıncılık ilkesiyle takdir toplamış, milletimizi en doğru şekilde bilgilendirmiştir.
Adı Türkiye, aidiyeti Türk milleti olan; benimsediği değerleriyle, gösterdiği duruşuyla örnek teşkil eden Türkiye gazetesinin daha nice yıllara muvaffakiyetle ulaşması başlıca dileğimdir.
Bu vesileyle Türkiye gazetesinin 50. yılını yürekten tebrik ediyorum.
Ülkemize pek çok hizmeti geçen merhum Enver Ören’i rahmetle anıyorum.
Yöneticisinden muhabirine kadar bütün çalışanlarını muhabbetle selamlıyor, bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum."
***
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop da gazetemizin 50 yıllık yayın serüveninden övgüyle bahsetti.
TBMM Başkanı’mızın, bizim için çok değerli satırları arasındaki "Millî ve manevi değerlerimize bağlı, devletimizin ve milletimizin hak ve menfaatlerini önceleyen, milletimize saygılı sorumlu yayıncılık anlayışıyla doğru, tarafsız, objektif habercilik yapmaya gayret eden Türkiye gazetesinin daha nice yıllar basınımızın seçkin kuruluşlarından biri olarak varlığını devam ettirmesini diliyorum" temennisi, karşılaştığımız bütün zorluklara rağmen, doğru yolda ilerlediğimizi bir kere daha tescilledi.
Birçok bakanımızdan, siyasetçimizden, aydınımızdan ve okuyucumuzdan benzer mesajlar aldık.
Bunlar öyle içi dolu cümlelerdi ki, bize söyleyecek söz bırakmadı.
***
Bilvesile, gerek telefonla arayarak, gerek mesaj göndererek sevincimize ortak olan herkese teşekkür ederiz.
Sorumluluğumuzun bilincindeydik, bize güç ve moral verdiniz.
Geride bıraktığımız 50 yıl hem Türkiye, hem de güzel ülkemizin adını taşıyan gazetemiz için büyük zorluklar ve mücadele dönemi oldu.
Özellikle demokrasimize sahip çıkma adına...
Bugün de Gazi Meclis'imizin 100. yılını kutluyoruz.
İnanıyoruz ki, gazetemizin 100. yılında bambaşka bir Türkiye olacak.
Nitekim devletimizin 2053, 2071 hedefleri şimdiden hazır.
Ve biz her zaman bu ideallere ulaşmak için ülkemizin, milletimizin, devletimizin yanında olacağız.
Nice yıllara Türkiye Cumhuriyeti.
Nice yıllara Türkiye gazetesi...
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.