İstanbul'un Ataşehir ilçesinde emniyet şeridinde aracından inen sürücü, bagajından eşyalarını aldığı sırada başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Bolu’da arazisi D-100 karayolu Ankara yönü içinde kalan ve başlattığı hukuk mücadelesini 13 yıl sonra kazanan Ö.Y.’nin avukatı Cihan Yavuz, “İş makinesiyle asfaltın kaldırılma işlemi yapılacak ve müvekkilimize tarlasını teslim edeceğiz” dedi.
Kocaeli’nin Gebze ilçesi D100 karayolunda 10 aracın çarpışması sonucunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis otobüsün devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Ekipler yaralılara müdahale etmek için çalışma başlattı.
Sakarya’nın Hendek ilçesi D-100 karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
D-100 karayolu Gümüşpınar Sapağı mevkiinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
D-100’ü transit hale getirme projesi kapsamında İstanbul-Ankara yönü anayol çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.
Düzce'de D-100 karayolunda alt geçitte terk edilmiş halde bulunan ve şüphe üzerine fünyeyle patlatılmak için hazırlanan aracın arızalandığı, sahibinin olay yerine gelmesiyle anlaşıldı