İtalya'da feci kaza! Yaşlı adam peynir tekerlerinin altında kalarak can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İtalya'da feci kaza! Yaşlı adam peynir tekerlerinin altında kalarak can verdi

DÜNYA Haberleri

İtalya'nın Lombardiya bölgesinde peynircilikle uğraşan 74 yaşındaki Giacomo Chiapparini, deposunda çalışırken 15 binden fazla peynir tekerinin altında kalarak can verdi. İtfaiyenin zavallı adama ulaşmak için 12 saat boyunca çalıştığı bildirildi.

İtalya'da peynircilikle uğraşan 74 yaşındaki Giacomo Chiapparini, üzerine binlerce peynir tekerleğinin düşmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

Ülkenin kuzeyindeki Lombardiya bölgesinde çalışan ve bir fabrika sahibi olan 74 yaşındaki Chiapparini, ağırlığı 40 kilograma kadar çıkabilen parmesan peynir tekerleklerinin altında kaldı. Yapılan açıklamada Chiapparini’nin deposundaki peynirleri taşıyan rafların kırıldığı ve 15 bin peynir tekerleğinin adamın üstüne düştüğü belirtildi.

Olay yerine gelen 118 itfaiye ekibi ve ilk yardım ekipleri duruma müdahale ederken, fabrika sahibinin cansız bedenine saatler sonra ulaşılabildiği aktarıldı. İtfaiye eri Antonio Dusi, haber ajansı AFP’ye konuşarak, “Peynirleri ve rafları ellerimizle kaldırarak 12 saat sonunda fabrika sahibinin cansız bedenine ulaşabildik” dedi.

ROBOTU KONTROL ETMEK İSTEDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken hayatı boyunca peynircilik yapan Chiapparini hakkında İtalyan Corriere della Sera gazetesi de bir haber yayınladı. İtalyan medyasında yer alan haberde Chiapparini’nin peynirlerin temizliğini yapan bir robotu kontrol ederken kaza yaşadığı belirtildi.

Chiapparini’nin deposunun Bergamo yakınlarındaki Romano di Lombardia adlı küçük kasabada olduğu ve depoda İtalya’da oldukça popüler bir peynir türü olan sert yapısıyla bilinen grana padano bulunduğu ifade edildi. Depoda 25 binden fazla peynir tekerleği olduğu belirtildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...