Zelenskiy'den yeni mesaj: Silahları bırakmayacağız

Düzenleyen:
Zelenskiy'den yeni mesaj: Silahları bırakmayacağız

DÜNYA Haberleri

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, video mesaj yayımlayarak "Silahları bırakmayacağız. Sahadayız, vatanımızı savunmaya devam ediyoruz. dedi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 3. gününe girerken Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, sosyal medya hesabı üzerinden ülkesine terkedeceği veya bırakması yönündeki çağrılara karşın açıklama yaptı. Zelenskiy, Kiev ofisinin dışında açıklama yaptığı bir videomesaj yayınladı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, "Ukrayna silahlarını bırakıp teslim olmaya hazır olduğu hakkında yalan bilgi paylaşıyor. Öyle bir şey yok. Hepimiz sahadayız, vatanımızı savunmaya devam ediyoruz." dedi.

Zelenskiy'den yeni mesaj: Silahları bırakmayacağız

KİEV'DEN AYRILIK TEKLİFLERİNE RED

ABD, Zelenskiy'e Rusya tarafından yakalanması ya da kaçırılmasın engel amaçlı kendisine Kiev'den ayrılması için yardım etmeye hazır olduğunu açıklamıştı ancak işgale direnen Zelenskiy, bu tekliflerin tümünü reddederek, ülkesinin başında kalacağını açıkladı.

HEDEF KENDİSİ VE AİLESİ

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, dün sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Rusya'nın 1 numaralı hedefinin kendisi, 2 numaralı hedefinin de ailesi olduğunu ancak ülkesini savunmak için görevinin başında olacağını söylemişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...