Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

EĞİTİM Haberleri  / AA

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar 3 Kasım saat 23.59'a kadar elektronik kayıtlar gerçekleştirilebilecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin internet sitesinden yapılan duyuruya göre 15-21 Ekim'de tercihleri alınan DGS adayları, ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2021-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyenler "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden sonuçları öğrenebilecek.

SON TARİH 3 KASIM

Bir yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt işlemleri, ilgili üniversite tarafından 2-5 Kasım'da yapılacak. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasından ise 2 Kasım'dan itibaren 3 Kasım saat 23.59'a kadar elektronik kayıtlar gerçekleştirilebilecek

Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye süresi içinde başvurması gerekiyor.

 

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...