Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Sadece İstanbul değil tüm Türkiye'de başarılacak

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Sadece İstanbul değil tüm Türkiye'de başarılacak

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışına ilişkin, "Kendi kimliğini kendi karakterini kaybetmeden, kendi insanının yanında olan sosyal belediyeciliğiyle, ulaşım ve her türlü alt yapısını çözen şehirler olarak, teknolojiyle, akıllı şehirleriyle ama her şeyden önemlisi de içinde yaşayan, içinde barındırdığı insana değer katan yerel yönetimleriyle yeni bir ufuk çizdiniz." dedi.

Oktay, AK Parti İl Başkanlığı'nın Sinan Erdem Spor Salonu'nda  düzenlediği "İstanbul Sandık Başkanları Buluşması"nda partililere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 31 bini aşkın sandık görevlisinin  1994'teki başarının devam etmesi için çalışacağını vurgulayarak, "31 Mart'ta  tekrar zirveye ulaştırmak üzere, söz veriyoruz. Söz mü arkadaşlar? Bize, yerel  yönetimlerle ilgili bir çığır açtınız 1994'te. 2019'da da manifestoyla bugüne  taşıdınız. Öyle bir çığır ki bu, öyle bir yerel yönetim anlayışı ki imar  planlarında dikey değil, yatay şehircilik... Kendi kimliğini kendi karakterini  kaybetmeden, kendi insanının yanında olan sosyal belediyeciliğiyle, ulaşım ve her  türlü alt yapısını çözen şehirler olarak, teknolojiyle, akıllı şehirleriyle ama  her şeyden önemlisi de içinde yaşayan, içinde barındırdığı insana değer katan  yerel yönetimleriyle yeni bir ufuk çizdiniz." diye konuştu.

31 Mart akşamı bu ufukla bayrağı 31 bin kişinin zirveye taşıyacağını  belirten Oktay, sadece İstanbul'da değil, tüm Türkiye'de Cumhur İttifakı'yla  bunun başarılacağını söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...