Stajdan dağa kaçırmışlar!

Stajdan dağa kaçırmışlar!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbetine katılım sürüyor.

Siirt’ten oğulları Sedat için gelen anne Asiye ve baba Aydın Dağtekin, 144’üncü günde oturma eylemine dâhil oldu. Anne Dağtekin, üniversite öğrencisi oğlunun Siirt Belediyesinde staj gördüğü sırada dağa kaçırıldığını söyledi. Dağtekin, “Oğlumu ne yaptılar? Oğlumu istiyorum. Oğlumu bana versinler. 5 yıldır oğlumdan hiçbir haber alamadım. Oğlumu belediyeden istiyorum. Ben oğlumu almadan buradan gitmeyeceğim” dedi. Baba Dağtekin de oğulları için eyleme katıldığını ifade ederek “Oğlum HDP’li belediyede staj görüyordu. Oğlum başarılı bir öğrenciydi. 2015’te belediyede 25 gün staj gördükten sonra oğlum ortalıktan kayboldu. Çocuğumuzu HDP’den istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...