Bakan Varank Meclis'e Togg ile geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM'deki bütçe sunumuna yerli otomobil TOGG ile geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Varank, "Biz TOGG'dan izinleri aldık. Bize laf attılar. 'Madem TOGG var. Neden onunla Meclis'e gelmiyorsunuz?' dediler. Biz de Muhalefetin sesine kulak verdik, TOGG ile Meclis'e geldik." açıklamasında bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2023 yılı bütçe görüşmelerine Togg ile geldi. Aracı TBMM'nin önüne park eden Varank, açıklamalarda bulundu.

Bakan Varank Meclis'e Togg ile geldi

Bakan Varank'ın konuşmasından öne çıkanlar:

‘MUHALEFETİN SESİNE KULAK VERDİK TOGG İLE MECLİS’E GELDİK’

Meclis bahçesinde gazetecilere açıklama yapan Bakan Varank, TOGG'un bir vizyon projesi olduğunu ifade etti. Bakan Varank şu açıklamalarda bulundu:

"Biz TOGG'dan izinleri aldık. Bugün Meclis'e TOGG ile geldik. Birileri öyle bir milli projeyi hazemedemedi. Biz de TOGG ile tekrardan Meclis'e geldik. Bize laf attılar. 'Madem TOGG var. Neden onunla Meclis'e gelmiyorsunuz?' dediler. Muhalefetin sesine kulak verdik, TOGG ile Meclis'e geldik. Bu bir vizyon projesi.

Bakan Varank Meclis'e Togg ile geldi

‘CUMHURBAŞKANIMIZ SONUNA KADAR ARKASINDA DURDU’

Sayın Cumhurbaşkanımız bu projenin sonuna kadar arkasında durdu. Biz de TOGG ile Meclis'e geldik. Bu test araçlarından bir tanesi. 29 Ekim'de seri üretim bandından araçlarımız inmeye başladı. Seri üretim bandından çıkan bir araç."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...