CHP'nin Hatay adayı kim olacak? Özgür Özel'den 'Lütfü Savaş' açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP'nin Hatay adayı kim olacak? Özgür Özel'den 'Lütfü Savaş' açıklaması

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

6 Şubat'ta ağır yara alan Hatay'a yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Lütfü Savaş, istifa çağrılarının ardından geçen hafta cevap vermiş ve 'Korkmayacağım, yılmayacağım, sonuna kadar savaşacağım' ifadelerini kullanmıştı. CHP lideri Özgür Özel de bugün partisinin Hatay adayıyla ilgili bir soruya cevap verdi.

Son haftalarda birçok PM toplantısının ertelendiği CHP’de geçen hafta da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın durumundan dolayı PM toplantısı ertelendi. Hatay’dan yeniden adaylığı tartışılan Savaş’ın isminin gözden geçirilmesi beklenirken, CHP lideri Özgür Özel'den de konuya ilişkin bir açıklama geldi.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı anma törenine katılan Özgür Özel, "Hatay'da aday değişecek mi?" sorusuna cevap verdi.

Özgür Özel, Lütfü Savaş'ın Hatay Büyükşehir Belediye başkan adaylığına ilişkin soru üzerine, bütün bölgelerde adaylarını yoğun anket süreçleriyle belirlediklerini bildirerek, şöyle konuştu:

"Yüksek örneklemlerle yapılan bu anketler, bize bir şehirden yanlış yaptığımız sinyalini veriyorsa ya da verirse bu değerlendirilir. Meydanda yükselen bazı sesleri duymak da önemlidir, fikir verir, ama milletin sesini duymak, sandıktan önceki en önemli gösterge. Çok yüksek örneklemle yapılan anketlerde bir şey görüyorsak müdahale ediyoruz. Görürsek müdahale ederiz."

CHP'nin Hatay adayı kim olacak? Özgür Özel'den 'Lütfü Savaş' açıklamasıLütfü Savaş

Baykal'ın kabrini CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP'nin Etimesgut Belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ve bazı partililer de ziyaret etti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...