Akaryakıt dağıtıyorlar... Hayırseverlikte sınır yok

- Güncelleme:
Akaryakıt dağıtıyorlar... Hayırseverlikte sınır yok

GÜNDEM Haberleri

Hayırsever vatandaşlar Kahramanmaraş’ta depremzedelere her gün 12 bin litre ücretsiz akaryakıt sağlıyor.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Dağıtımı organize eden Diş Hekimi Metin Gül, pazar gününden bu yana dağıtım yapıldığını belirterek “Akaryakıt Kayserili hayırseverlerden geliyor. Hem benzin hem mazot dağıtımı yapıyoruz. İlk başta akaryakıtı depolayacak bir yer olmadığı için getirememiştik. Şehirdeki tüm benzinlikleri aradık ama çözüm bulamadık. Daha sonra emniyet birimleri yardımcı oldu, akaryakıtımızı getirdik” dedi.

Hayırsever vatandaşların gönderdiği akaryakıtı alabilmek için uzun kuyruklar oluşturan. depremzedeler de şunları söyledi: Birçoğumuz ya araçlarda ya da çadırlarda kalıyor. Araçların ve çadırlardaki jeneratörlerin yakıt ihtiyacı oluyor. Bir yere kadar cebimizden karşılayabiliyoruz. Hava çok soğuk olduğu için en acil ihtiyaçlarımızdan biriydi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kayseri halkına teşekkür ediyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...