Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Küçükçekmece'deki saldırıyla ilgili yeni gelişme: Aziz Yeniay şikayetçi oldu

Küçükçekmece'deki saldırıyla ilgili yeni gelişme: Aziz Yeniay şikayetçi oldu
Fotoğraf Başlığı Küçükçekmece'deki saldiriyla ilgili yeni gelisme: Aziz Yeniay sikayetçi oldu

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, seçim çalışmaları sırasında yaşanan silahlı saldırı ile ilgili adliyeye giderek şikayetçi oldu. Yeniay'ın beyanında saldırının kendisi çıktıktan kısa bir süre sonra gerçekleştiğini ve kendisine yönelik olduğunu söylediği öğrenildi.

Kaydet
a- | +A

Yerel seçimlere sadece 'aday' gündemiyle değil 'saldırı' gündemiyle de gidiliyor... Geçtiğimiz hafta Adana Büyükşehir Belediyesi'nde alacak verecek meselesi ile silah sesleri yükselmişti. Ondan önce ise AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın geçtiğimiz cumartesi günü bir dernekte gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması’ programı sırasında uzun namlulu silah ve tabanca kullanılarak saldırı gerçekleştirilmiş, olayda Ebru Güneş isimli kadın ağır yaralanmıştı.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri saldırganları yakalamak için üst üste operasyonlar gerçekleştirmişti.

26 GÖZALTI

Düzenlenen bir dizi operasyon ile 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Bugün sabah saatlerinde 4 suça sürüklenen çocuk, emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. 22 şüpheli ise saat 13.00 sıralarında adliyeye getirildi.

SALDIRGANLARDAN BAZILARI ÇOCUK

Savcılık karşısına çıkan 4 suça sürüklenen çocuktan 3’ü tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilirken yaşı 18’den küçük 1 şahsın ise adli kontrolle serbest bırakılması talep edildi.

'SALDIRI BANA YÖNELİKTİ'

Öte yandan Aziz Yeniay’ın da adliyeye gelerek olaya ilişkin şikayetçi olduğu ve beyanda bulunduğu öğrenildi. Yeniay’ın beyanında saldırının kendisi çıktıktan kısa bir süre sonra gerçekleştiğini ve kendisine yönelik olduğunu söylediği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
Aziz Yeniay, saldırı sonrası TGRT Haber
HABER

Aziz Yeniay, saldırı sonrası TGRT Haber'e konuştu: Terörün beslendiği korkuya prim vermeyeceğiz

AK Parti
HABER

AK Parti'nin seçim programına saldırıda yeni gelişme! Adliyeye böyle götürüldüler

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.