Malatya depreminin panik anları kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malatya saat 16.04'te 5.2'lik korkutan bir artçıyla sallandı. Can ve mal kaybının olmadığı depremin panik anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntüde bekleyen müşteri ve işyeri çalışanlarının kaçma anı depremin büyüklüğünü ortaya koydu. 

Afet bölgesi Malatya AFAD verilerine göre 5.2'lik korkutan bir artçı ile sallandı. Battalgazi ilçesindeki depreme ilişkin konuşan deprem uzmanları bölgede artçının süreceğini söyledi.

Yer bilimci Ahmet Ercan, deprem sonrası yaptığı ilk açıklamada "Malatya'da M5,3 luk deprem Pütürge kolunun kırılmayan parcasında oldu. Simdilik daha büyüğü olmayabilir. Artçılar sürecek." ifadelerine yer verdi. 

Naci Görür ise sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda depremin kırılmamış bir fay kesimi üzerinde olduğunu söyledi. 

PANİK ANLARI KAMERADA

Çevre illerden de hissedilen depremin neden olduğu panik ve korku ise bir iş yeri kamerasına yansıdı. Görüntüde bekleyen müşteri ve işyeri çalışanlarının kaçma anı ve işyerinin sallanma görüntüsü depremin büyüklüğünü ortaya koyuyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...