1 haftada 3 kere sallandı! Bursa'da deprem: İşte ilk veriler...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
1 haftada 3 kere sallandı! Bursa'da deprem: İşte ilk veriler...

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.4 olarak duyurdu. EMSC ise merkez üssünü Yalova olarak verdi ve 3.5 ile sallandığını aktardı.

Kandilli Rasathanesi, merkez üssü Bursa'nın Gemlik ilçesi Şahinyurdu Mahallesi olan 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem saat 16.43'te gerçekleşti.

Depremin derinliği 9.4 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD da depremin merkez üssünü Bursa-Gemlik olarak duyurdu. AFAD, depremin büyüklüğünü 3.1 olarak açıklarken; derinliğini ise 7.08 kilometre olarak verdi.

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) ise depremin merkez üssünü Yalova olarak açıkladı. Depremin büyüklüğü ise 3.5 olarak duyuruldu.

1 HAFTADA 3 KERE SALLANDI

1 hafta önce yine Bursa Gemlik'te 3,6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem İstanbul, Balıkesir ve Yalova'da da hissedilmişti. 2 gün önce ise yine Gemlik, 4.1 ile sallanmıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...