Meler idare etti!

Sesli Dinle
A -
A +

Takımlar maça sakin başladılar, ancak ilerleyen dakikalarda hakeme hayli iş düştü.

 

İşte o dakikalar:

 

11: Henrique sağ kanattan ilerleyen rakibi Barış’ı faulle durdurunca sarı kart gördü. Okan Buruk ve Galatasaraylılar bariz gol şansı itirazında bulunsalar da, kaleye olan mesafe ve diğer savunma uyduların konumu nedeniyle hakemin verdiği sarı kart doğru idi.

 

14: Oliviera’nın vurduğu top Altay’dan dönüp Nelsson’a geldi. Onun asisti ile Abdülkerim topu ağlara gönderdi ancak, Nelsson , Oliviera’nın topa vurduğu andaki bulunduğu yerden avantaj sağladığı için doğru bir kararla gol iptal edildi.

 

26: Hatalı taç kararına itiraz eden Boey topu yere vurduğu, Oliviera da hakeme fiziki temaslı itirazda bulunduğu için sarı kart gördüler.

 

45+5: Osayi-Barış Alper mücadelesinde ortalık karıştı, hakem ikazla geçiştirdi. Osayi kesin sarı kart görmeliydi.

 

45+7: G.Saray atağında top kornere çıktı ancak hakem maçı bitirdi. Çağdaş hakemlik kornerin atılmasını gerektirirdi. İtiraz eden Mertens de sarı kart gördü.

 

79. Galatasaray’ın ikinci golü 4 dakika süren VAR incelemesi sonunda verildi. Ofsayt yoktu.

 

86. İrfan Can’ın kırmızı kartı doğru idi, rakibe atılan tekmeyi VAR’a gerek kalmadan hakem değerlendirmeliydi.

 

Meler’i fazla eleştirmek acımasızlık olur. Ancak Galatasaray’ın golünden sonra takdir haklarını ev sahibinin lehine kullandı.
G.Saray puan kaybetseydi, Halil Umut Meler gecenin en çok konuşulan adamı olurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.