İnanmakta zorluk çektim

A -
A +

Avni Aker'de sahaya yağan yabancı maddeler futbolun güzelliklerini aldı götürdü. Trabzonspor taraftarları diş biledikleri F.Bahçe'nin hanesine üç puanı yazdırdı

3 Temmuz süreciyle başlayan gerginlik dün tavan yaptı Avni Aker'de. Sahaya yağan yabancı maddeler futbolun güzelliklerini aldı götürdü. Hakem Bülent Yıldırım oyunu sürdürmek için elinden geleni yapsa da bu maç bitecek gibi değildi.
Özellikle Volkan'ın koruduğu kalenin arkasından sahaya yağan maddeler başlamakta bile zorlanan maçı bitirdi.
İnanmakta zorluk çekiyor insan gördükleri karşısında. Trabzonspor şu maçı kazansa Avrupa ümitlerini sürdürecek ve sınır ötesi açısından heyecansız bir gelecek sezona teslim etmeyecekti kendini. Şimdi hükmen galibiyetle bu maçtan kazançlı çıkacak olan F.Bahçe oldu. Yani bordo-mavili tribünler diş biledikleri F.Bahçe'nin hanesine üç puanı yazdırdı.
***
Olduğu kadarıyla maçı değerlendirelim yine de...
F.Bahçe mevcut gerginliğe rağmen sakin başladı maça. Orta alanda iyi bir set oyunu oturttu. Bordo-mavililer Yusuf'la etkili olurken en tehlikeli silahı Olcan maç süresince oyuna bir türlü giremedi. Ersun hoca Kuyt'ı ters kanatta oynatarak Caner'le birlikte bu futbolcuyu kilitledi bir güzel. Bosingwa'nın da lojistik desteğine engel oldu.
Sezon başından bu yana yan toplardan goller yiyen Trabzonspor'un bu zaafını iyi bilen Yanal ve talebeleri meşin yuvarlağı sık sık kanatlara indirdi. Bunlardan birindeki Alper'in asistinde Emenike genç Mustafa Akbaş'ın da hatasında golü buldu.
Maçın oynandığı bölüme baktığımızda ne yaptığını bilen ve kalite farkını hissettiren F.Bahçe'ydi.
***
Defalarca oyunu durduran yabancı maddeler ilk yarının bitimine yakın nihayet maçı bitirdi. Telefon, patlayıcı madde, tuğla, kapı kolu yağdı dün gece sahaya. Yıldırım maçı tatil etmekte belki geç bile kaldı. Futbolculardan yaralanan da olabilirdi... Futboldaki bu gerginlik, bu iç karartan tablo ne zamana kadar sürecek veya nasıl bitecek diye sormadan edemiyorum kendime... Üzülmemek elde değil...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.