Aksiyon filmi çevirdiler

Sesli Dinle
A -
A +

Galatasaray, herkesin kendilerine karşı olduğu duygusuyla müthiş kenetlenmiş. Kayserispor mağlubiyetinden sonra teknik direktörü, yöneticisi “ağır” laflar etmiş. Taraftar, “gazozuna” kupa maçından sonra bu maçta da tribünleri doldurmuş.

 

Okan Buruk, olabilecek en ofansif kadroyu tercih etmiş. Sağ bek, sol bek pozisyonları kalmamış, herkes Alanyaspor ceza sahası civarını ablukaya almış.

 

Buna rağmen Francesco Farioli’nin kısa paslarla çıkma saplantısı iki gol ve ağlara giden iki topun kıl payı ofsaytlarla iptal edilişi...

 

Tribünler için maç öncesi merakı, Rashica’nın performansı, Mertens ve İcardi’nin gol atıp atmayacağı noktasındaydı. Bu merakın cevabı müjdeye dönüştü; Rashica harika oynadı, İcardi hem asist hem golle tanıştı. Mertens gol attı.

 

Maç Kastamonuspor skoruna gidiyordu ama Galatasaray ilk yarım saatte on kişi kalınca frene bastı. Çünkü karşısında, ligin en çok topa sahip olan ekibi vardı. Oyundan atılan Boey’un yerine Kerem devreye kadar sağ beki idare etti.

 

İkinci yarıya çıkarken Boey’in kırmızı kartı Mertens’i de soyunma odasında bıraktı. Çünkü Okan Hoca sağ beke Dubois’yı almış, Kerem’i yine ileri sürmüştü.

 

Alanyaspor fazla adamla oynamanın avantajını sahaya da yaydı. Top artık onlarındı. Galatasaray’ın ilk yarım saatte yaptığı baskıyı bu kez onlar son yarım saatte yaptı. Önce Balkovec’in frikiği, sonra Ahmed Hassan dokunuşu ile Beşiktaş maçındaki gibi geri döndü. Muslera’nın ekstra mesaisi bile galibiyeti korumaya yetmedi. Üstüne son dakikada Abdülkerim’i de kaybettiler. Ama iki kırmızı kart da çok tartışılır.

 

Maçın adamı: Runar Runarsson

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.