Buz gibi bir sonuç

Sesli Dinle
A -
A +

> Jorge Jesus’un kadro fantezisi bu maçta da sahnedeydi. Faul ortalaması yüksek İsmail Yüksek’i ön liberoya koymuş, üçlü savunma ve ikili hücumla sahaya çıkmıştı Giresun’da.

 

> Medyanın bildik felaket tellallığı ile sezonu kapattırdığı Valencia, ilk on bire dönen Batshuayi ile birlikte gol bölgesindeydi. Hedef, Kadıköy’deki 2-1’lik yenilginin rövanşını almak ve yarışta kalmaktı.

 

> Gol için fazla beklemedi Fenerbahçe. VAR’ın görüntüyü zumlayıp kalabalıktan çıkardığı penaltıyı Batshuayi gole çevirdi ve Fenerbahçe’nin o ana kadarki futbol üstünlüğünü tabelaya yazdı.

 

> İlk şutunu 39. dakika atabilen ev sahibi, devrenin son dakikasında arka arkaya bulduğu iki fırsatta İrfan Can’a takıldı. Yavan maçın ilk yarısı penaltı golüyle bitti.

 

> İkinci yarıda Fenerbahçe maçı “uyutmaya” çalışırken başına iş açtı. Szalai’nin zincirleme hataları sonrasında “Giresunspor’un yarısı” Bajic muhteşem vurdu; şoku yaşattı.

 

> Çoğuna göre sürpriz, bendenize göre beklenen puan kaybı Çotanak’ta geldi. Hakemin “oyunda tuttuğu” Valencia en kötü maçını oynarken, rakibin ayağına basan Osayi Samuel de Bahattin Şimşek’in “kör notasına” geldi. Arda Güler beklenenin uzağında kaldı.

 

> Hemen her teknik direktör değişikliği, o takımın yelkenlerine rüzgâr doldurur. Giresun’da da öyle oldu; İrfan Buz ile…

 

MAÇIN ADAMI: Riad Bajic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.