Gözlerimde yaş kalbimde sızı...

A -
A +

- Gün boyu oynanan maçlar öncesindeki seremonilerde gözyaşlarımızı tutamadık. Çeşitli statlarda şehitlerimiz için saygı duruşları acılarımızı tazeleyip durdu.

 

- Hayat devam ediyor. İsmail Kartal, 7-1’lik Konyaspor maçının golcülerine şans vermişti; Cengiz Ünder ve Mert Müldür on birdeydi. Serdar Aziz erken sakatlanınca Bonucci de Fenerbahçe taraftarının huzuruna çıktı, 37. dakikada… Lincoln Henrique ise yedekler kulübesindeydi.

 

- M’bakata daha maçın başında Livakoviç ile karşı karşıya kaçırınca, maçın ciddiyeti anlaşıldı. Yine de -rakibin beşli savunmasına rağmen-  ilk yarıda baskın oynayan ve ciddi pozisyonlar bulan Fenerbahçe’ydi. Ama gol gelmedi.

 

 

Penaltı beceriksizliği 

 

 

- İkinci yarıda, 50. dakikada kaptan Dzeko penaltıyı direğe nişanlayınca penaltılar artık “krize” dönüşmüş oldu Fenerbahçe’de. 

 

- İsmail Kartal bitime 25 dakika kala Cengiz Ünder - İrfan Can değişikliği yapınca iş çözüldü. İrfan’ın birinci kafası kalecide kaldı, ikincisi maçı kurtaran gol oldu. Livakovic’in son dakika kurtarışı liderlik değerindeydi.

 

- İlk yarıda Maxim, Markoviç ve Dragus’un şekillendirdiği Antep ataklarında İsmail’in kesiciliği ve Ferdi’nin içeri girerek stoper bölgesinden müdahaleleri, ikince yarıda Bonucci ile “tahkim edilen” savunma, Fener kalesini golden kurtardı.

 

- Önemli kararların verildiği maçta hakem grubu ciddi bir hata yapmadı.

Maçın adamı: Ferdi Kadıoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.