İki parmak bal…

Sesli Dinle
A -
A +

> Transfer şampiyonu Fenerbahçe, lig şampiyonluğunun startını coşkulu taraftarının önünde, yenilenmiş kadrosu ile verdi. Transferleri yapanların iki kez “çak” yaptığı bir başlangıç oldu daha 18 dakikada... 

 

> Maç başlar başlamaz yenilerden Tadic asistten, Dzeko’dan gol. Bu golde Boşnak santrfor bütün üst liglere neden ismini yazdırdığını gösterdi; temiz, net ve gol olacak noktaya vuruşuyla…

 

> İkinci golde ise övgüler Szymanski’ye… Müthiş bir ara topuyla Dzeko’yu kaleciyle baş başa bıraktı. O da en iyi bildiği şeyi adeta refleksle yaptı ve tabela 2-0 oldu. 

 

> Gaziantepspor Maxim’i kadro dışı bıraktığını açıklamalı hemen… Hakem Bitigen kırmızı kart değil, Maxim’in ihanet belgesini çarptı yüzüne adeta. Deprem sonrası kiralıkların döndüğü, sınırlı gücüyle moral ve sürpriz arayan Gaziantep, ihanete rağmen direnmeye çalıştı ve ilk yarı biterken bir şans golü buldu, duran topta Arda ile.

İkinci yarı rehavet

> “Bu maçı havada karada götürürüm” psikolojisi koca bir ikinci yarıyı çekilmez hâle getirdi. Bu yarıdaki tek aksiyon, VAR ikazıyla gelen penaltı ve Tadic’in kaleciye teslim ettiği penaltı…

 

> Tadic’deki şanssızlığa bakın ki, iki kez penaltı için topu eline aldı; birinde VAR ikazıyla atış iptal edildi, ötekinde kaleci Batuhan’ın panterliği tuttu.

 

> Ryan Kent güçlü ve cesur futboluyla maçın iyilerinden biriydi. Ferdi de öyle. Son transferlerle kadro yeniden şekillenecektir.

 

> Yıldızlar topluluğu bir futbolcu grubunu idare etmek ayrı bir maharet… Eğer bu takım mutlu sona ulaşırsa, Aziz Yıldırım’dan sonra Ali Koç da “Hoca kendisinin şampiyon yaptığını sanıyor” der mi?

 

MAÇIN ADAMI: (Mecburen) Dzeko

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.