Kenan İmirzalıoğlu’na kadın sürücüler esti gürledi: Sizin için mi bu rezalet?

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu’na kadın sürücüler esti gürledi: Sizin için mi bu rezalet?

MAGAZİN Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu, bir restoranda yemek yedi. Çıkışta kendisinin görüntülenmesini engellemek için şoförü arabayı tam da yolun ortasına park edince olanlar oldu. Duran trafik nedeniyle mağdur olan vatandaşlar ünlü oyuncuya tepki gösterdi. İki kadın sürücü ise “Sizin için mi bu rezalet?” diyerek İmirzalıoğlu’na sert çıktı.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Etiler’de bir restoran çıkışı kameralara takıldı. Mekandan oldukça keyifli çıkan İmirzalıoğlu, bir anda karşısında öfkeli vatandaşlarla karşılaştı. Neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncunun bir anda keyfi kaçtı.

VATANDAŞLAR HESAP SORDU

TV100’ün haberine göre, Kenan İmirzalıoğlu’nun şoförü muhabirlere görüntü aldırmamak için arabayı mekanın önüne ters bir şekilde bırakınca trafik felç oldu. Arabalardan inen vatandaşlar söylenmeye başladı. İki kadın sürücü ise ünlü oyuncunun yanına giderek kendisine hesap sordu.

“SİZİN İÇİN Mİ BU REZALET! TRAFİĞİN HALİNE BAKIN”

Sinirli vatandaşlar, İmirzalıoğlu’na “Sizin için mi bu rezalet? Trafiğin haline bakın! Müsaade edin, yol kapanıyor” diyerek tepki gösterdi.

“YARDIMCA GEREKEN UYARIYI YAPACAĞIM”

Ünlü oyuncu ise şoförünün yolu kapatmasına neden olduğu için vatandaşlardan özür diledi. Muhabirlere ise “Benimle alakası olmadığını gördünüz. Ben gereken uyarıyı yapacağım zaten yardımcıma” şeklinde konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu’na kadın sürücüler esti gürledi: Sizin için mi bu rezalet?O anlar objektiflere böyle yansıdı


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...