Dilan Polat’ın milyonluk çantası sosyal medyanın diline düştü, kimse fiyatına anlam veremedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dilan Polat’ın milyonluk çantası sosyal medyanın diline düştü, kimse fiyatına anlam veremedi

MAGAZİN Haberleri

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat, çantasının fiyatını paylaştı. Polat’ın çantasına ödediği rakam gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni ve kendi adını taşıyan güzellik merkezleri bulunan Dilan Polat, konuşulmaya devam ediyor. Son olarak eşi Engin Polat ile boşanacakları yönündeki iddialarla haber olan ünlü isim, bu kez çantasının fiyatıyla şaşırttı.

Siyah bir takım giyen Polat, kombinini kahverengi büyük çantası ile tamamladı. Dilan Polat'ın çok konuşulan ünlü bir markaya ait çantasının fiyatı ortaya çıktı. Ünlü isim kahverengi çantasına tam tamına 38,279 Euro yani 1 milyon 101 bin 54 TL ödedi. Kullanıcılar bir aksesuar için bu kadar para ödenmesini anlamsız bularak “Kaç ailenin yıllık kazancı” , “Yazık günah verilen paraya” şeklinde yorum yaptı.

Dilan Polat’ın milyonluk çantası sosyal medyanın diline düştü, kimse fiyatına anlam veremedi

BİR GÜNDE HARCADIĞI PARA ŞAŞIRTTI

Güzellik merkezi zinciri sahibi Dilan Polat’a katıldığı bir Youtube kanalında alışverişe harcadığı para sorulmuştu. Lüks yaşantısıyla konuşulan Polat, soruya “Bir günde 759 bin TL harcadım” diye cevap verdi. Sunucunun şaşkınlığını gizleyememesi üzerine Polat, kendisini “Ama çalışıyorsun alıyorsun, alıp alıp ihtiyaç sahiplerini görmezden geliyorsan güzel bir kazanç değil. Çok çalışıyorum. Aldığım şekilde sadakasını veriyorum” şeklinde açıkladı.

Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütülen Dilan Polat, iş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı, birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası Sıla Doğu ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarının ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat'ın Milan ve Nilda adında iki çocuğu bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...