Kobra Murat helallik isteyerek kötü haberi duyurdu! 6 saatlik ameliyata girecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İki ay önce bağırsak çatlaması sorunu yaşayan Kobra Murat, ciddi bir ameliyat geçirmişti. Ünlü şarkıcı yeniden operasyona gireceğini duyurdu. “Mübarek Ramazan ayının ilk gününde ikinci ameliyatıma giriyorum. Tüm İslam aleminden dualarınızı bekliyorum” diyerek helallik istedi.

Farklı tarzı ve renkli sahne şovlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kobra Murat, sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. İki ay önce uçakta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan şarkıcı sağlığına kavuşmuştu. Bağırsak çatlaması problemi yaşayan isim, yeniden ameliyat masasına yatacağını duyurdu.

“65 TANE DİKİŞ YİYECEĞİM”

Instagram hesabından bir video paylaşan Kobra Murat “İki ay evvel bağırsak çatlaması ameliyatını yaptık, torba takılı. İki ay geçti, bu torbayı aldıracağız. Tekrardan normal hayata döneceğim fakat birinci ameliyatın aynısı olacak. Kapalı ameliyat değil, resmen 65 tane dikiş yiyeceğim. Ramazan boyunca iyileşmeye çalışacağım Allah’ın izni ile. Biraz fazla oluyorum size karşı ama tekrar dualarınızı bekliyorum. Bu iş yarım kalmıştı, tamamına erdireceğiz inşallah” dedi. 

Kobra Murat helallik isteyerek kötü haberi duyurdu: 6 saatlik ameliyata girecek - 1. Resim

“SEVENLERİMDEN HELALLİK İSTİYORUM”

Videonun açıklamasına ise “Mübarek Ramazan ayının ilk gününde ikinci ameliyatıma giriyorum. Tüm İslam aleminden, tüm sevenlerimden helallik istiyorum ve dualarınızı bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun, hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin inşallah. Tekrar tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum, Kobra Murat’tan sonsuz teşekkürler, sevgiler, saygılar, selamlar olsun canlarım” notunu düştü. 

Kobra Murat’ın paylaşımına kısa sürede onlarca ‘geçmiş olsun’ mesajı geldi. 

BAĞIRSAK ÇATLAMASI NEDEN OLUR?

Bağırsak çatlamasının nedenleri arasında şişkinlik, bağırsak tıkanıklığı, aşırı gaz birikimi ve bağırsak hareketlerinin yavaşlaması yer alır. Bu durum, bağırsaklardaki basıncın artmasıyla meydana gelir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Bağırsak çatlaması genellikle yanlış beslenme, fazla miktarda yemek yeme ve hızlı yemek yeme gibi faktörlerle ilişkilidir. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...