Serdar Ortaç'ın tabutunu çaldılar! Hırsızdan ağızları açık bırakan not...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Serdar Ortaç'ın tabutunu çaldılar! Hırsızdan ağızları açık bırakan not...

MAGAZİN Haberleri

Serdar Ortaç ve Mehmet Çevik'in oynadığı "Bilsem ki" klibinde kullanılan tabut çalındı. Tabutun çalındığını gören Mehmet Çevik bırakılan not karşısında şoke oldu. Hayranı olduğu anlaşılan hırsız "Anı olarak çaldım" notu ile Çevik'i büyük şaşkınlığa uğrattı.

Popçu Serdar Ortaç, "Bilsem ki" eserini verdiği genç yorumcu Mehmet Çevik ile şarkının klibi için kamera karşısına geçti. Mehmet Çevik klipte kullanılan tabutun çalındığını deposuna gelince gördü. Üzerindeki not ise Çevik'i şaşkınlığa uğrattı.

"AMACIM HIRSIZLIK DEĞİL"

Sevilen popçu Serdar Ortaç, "Bilsem ki" eserini, sesini ve yorumculuğunu beğendiği Mehmet Çevik'e verdi. Ortaç, genç meslektaşını popüler parçanın klibinde yalnız bırakmadı. Birlikte kamera karşısına geçtikleri klipte kullanılan tabut ise Mehmet Çevik'in deposunda saklanıyordu.

Serdar Ortaç'ın tabutunu çaldılar! Hırsızdan ağızları açık bırakan not...

Çevik depoda tabutu göremeyince büyük bir şok yaşadı. Bırakılan not ise daha da şaşkınlık yaşattı. Hırsızın notta  "Amacım asla hırsızlık değil. Klipte kullanılan tabutu hayranınız olarak sizden bir anı olarak aldım" yazdığını gören Mehmet Çevik hayranından şikayetçi olmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...