Türkiye ve Rusya'nın heyetleri yarın bir araya geliyor

Düzenleyen:
Türkiye ve Rusya'nın heyetleri yarın bir araya geliyor

POLİTİKA Haberleri

Türkiye ve Rusya'nın heyetleri yarın saat 12.00'de Moskova'da bir araya gelecek.

Türkiye görüşmeye, Dışişleri Bakanı, Savunma Bakanı, İstihbarat Başkanı ve Büyükelçi'den oluşan dörtlü bir ekiple Moskova'ya gidecek.

Görüşmede Münbiç konusu ve Suriye ele alınacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yarın sabah biliyorsunuz buradan benim heyetim Moskova'ya gidecek. Dışişleri Bakanım, Savunma Bakanım, İstihbarat Başkanım, aynı zamanda özel temsilcim ve Büyükelçim dörtlü bir ekiple oraya gidecekler ve orada bu konuları etraflıca ele alacaklar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasına, "Benim de sayın Putin ile hem telefon hem Moskova veya Soçi ziyaretim olabilir. Bunları çok ciddi olarak ele almamız gerekiyor. Olay sadece Münbiç değil, oradaki terör örgütlerini yok etmeye yönelik yok etmeye yönelik çalışmamızdır. Tedbirimizi aldık, silahlı kuvvetlerimiz çalışmalarını sürdürüyor." diyerek devam etti.

LAVROV'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan yaşanan gelişmelerle ilgili Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'da bir açıklamada bulundu. Lavrov : "(Türkiye'nin gerçekleştireceği) Operasyona Suriye’nin toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması açısından yaklaşıyoruz." dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...