Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Soylu: Vatandaşı aldattılar

Bakan Soylu: Vatandaşı aldattılar

POLİTİKA Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu gizli görüşmesiyle ilgili “İki ahlaksız var. Birisi bu toplantının içerisinde rakibine kambura yatan ve rakibine yanlış yapan bir ahlaksız, ötekisi de bu ahlaksızlığı hazırlayan bir ahlaksız” şeklinde tepki gösterdi.

Soylu, Ekrem İmamoğlu ve İsmail Küçükkaya görüşmesinin güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılmasına dair soru üzerine, birkaç ay önce güvenlik kamerası görüntüleriyle ilgili yayımlanan genelge hatırlatılarak “Genelgeyi iyi okuyun. O genelgeyi yukarıdan aşağıya İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal okursa o genelgenin neyi ifade ettiği ortaya konulur. Ama bir millet kandırılıyor ve bir millet aldatılıyor” ifadelerini kullandı.
Bakan Soylu, Küçükkaya ve Portakal’ın da milleti kandırdığını belirterek şöyle devam etti: “Portakal da İsmail Küçükkaya da İmamoğlu’nun valiye ‘it’ dediği görüntüleri gördüler ve paylaşmadılar. Vatandaş başka kaynaklardan aldı ve gördü. Ama onlar paylaşmadılar. Bu, vatandaşa yapılan son derece yanlış bir iştir. Bir ahlaksızlık yapılmış. Siz ahlaksızlığın ortaya çıkarılmasını eleştiriyorsunuz, ahlaksızları eleştirmiyorsunuz. Benim kanaatimce ahlaksızlığı eleştirin.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...