Falcao rüyası!

Falcao rüyası!

SPOR Haberleri

Son günlerde ortaya atılan bir transfer iddiası var ki, adı bile Galatasaray taraftarını coşturmaya yetti. O isim; Monaco’nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao.

BURHAN CAN TERZİ

Monaco, bir sene daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Falcao’nun yıllık 8,5 milyon avro ücretinden kurtulmak için bedavaya göndermeye hazır. Galatasaray’ın hedefi öncelikle 7 milyon avroya Falcao’yu razı etmek. Karşı taraftan ‘tamam’ cevabı gelirse bu ücretin yarısını karşılayacak bir sponsor bulmak. Falcao’nun dünya yıldızı olmasından dolayı sarı-kırmızılılar oyuncuya ticari gözle bakıyor. Galatasaray yönetimi Kolombiyalı gelirse loca, forma ve kombine satışının patlama yapacağına inanıyor.

Sır vermedi
Falcao, Kolombiya basınına yaptığı açıklamada, "Avrupa kariyerime devam etmeyi düşünüyorum. Galatasaray ve Porto gibi kulüpler hakkında çıkan haberi duydum ama daha fazla bir şey söyleyemem” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...