N’Koudou’ya sürpriz talip var

N’Koudou’ya  sürpriz talip var

SPOR Haberleri

Bir kanat oyuncusu arayan Yunan ekibi, Garry Rodrigues’ten vazgeçerken listenin başına Kamerun asıllı Fransız oyuncuyu aldı.

MURAD TAMER

Geldiği günden bu yana Beşiktaş’ta istikrarlı bir görüntü çizemeyen Georges-Kevin N’Koudou’ya Yunanistan’dan talip çıktı. Yunan spor basınının önemli isimlerinden Kostas Nikolakopoulos, N’Koudou’nun Olimpiakos’un gündeminde ilk sıraya yükseldiğini belirtirken kırmızı-beyazlıları tek endişelendiren konunun Kamerun asıllı Fransız oyuncunun sakatlığının olduğunu söyledi.

Hızlı, süratli, enerjik
Uzun süredir kanat oyuncusu arayan Olimpiakos’un daha önce Fenerbahçeli Garry Rodrigues ile ilgilendiğini ancak rotasını N’Koudou’ya çevirdiği bilgisini de veren Nikolakopoulos, “PAOK maçında N’Koudou’yu seyrettim. Oyuncu, Olimpiakos’a teklif edildi. Hızlı, süratli, enerjik. Ancak asıl endişelendiren konu, hocası Sergen Yalçın’ın onun kronik sakat olduğunu söylemesi” ifadelerini kullandı.

Atletico sıkı pazarlıkçı
Forvet için Nikola Kalinic ile anlaşmaya varan ve kulübü Atletico Madrid ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. Mundo Deportivo’da çıkan haberde siyah-beyazlıların bonservis bedeli için 1,5 milyon avro teklif ettiği, Atletico’nun ise 6 milyon avro istediği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...