Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olağanüstü davet: Acil kongre

- Güncelleme:
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olağanüstü davet: Acil kongre

Spor Haberleri

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, yerden yere vurduğu Ali Koç’a “Sözlerimi dikkate al ve güvenoyu almak için acilen olağanüstü genel kurula git” diye seslendi

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Türkiye Kupası şampiyonluğu, Fenerbahçe’deki yüksek tansiyonu düşürmeye yetmedi. Tribünlerin istifaya davet ettiği Ali Koç’a Şevket Yılmaz’dan sonra Aziz Yıldırım’dan da salvo geldi. Fenerbahçe’nin efsane başkanı Yıldırım, sert sözlerle eleştirdiği selefine “Acilen olağanüstü genel kurula git” çağrısı yaptı. Yıldırım, Koç’un, “Aday çıkarsa genel kurula gideriz” çıkışına, “Bu beyan beş yıllık Ali Koç döneminin özeti olmuştur. Üstten bakan, kendinde hiç hata görmeyen, başarısızlığı sahiplenmeyen, hayali düşmanlar arayan bir bakış” cevabı verdi.

CAMİAYA VİRÜS SOKTUNUZ

Başkan Ali Koç ve yönetimini, 2018’deki genel kurul öncesi “Forma, kombine almayın, maça gitmeyin” şeklinde propagandalara önayak olarak Fenerbahçe’nin içine virüs sokmakla itham eden Aziz Yıldırım, “Bizim fıtratımızda böyle hastalıklı bir düşünce yoktur. Bununla birlikte, yönetime ve takıma güvensizlik had safhada iken Ali Koç’a düşen, bu seslere kulak verip, acilen olağanüstü genel kurula giderek güven tazelemektir. ‘İstenmediğim yerde durmam’ diye taraftara söz verenler, daha hangi şekilde istenmedikleri kanaatine varacaklardır” çıkışında bulundu.

HAYALİ DÜŞMANLARINIZ VAR

Aziz Yıldırım, “Mevcut yönetim ilk günden beri, başarısızlıklarına, yetersizliklerine, tek mazeret ve kaçış yolu olarak beni ve arkadaşlarımı göstermektedir. Bir an önce bizleri hayali düşman olarak göstermekten vazgeçin” derken, “Fenerbahçe başkanlığı zenginlik ile alınan bir imtiyaz değildir. ‘Ali Koç olmaz ise kimse kulübe mali destek sağlayamaz’ sözü yandaşlarınız tarafından ortaya atılmış bilinçli bir söylemdir. Fenerbahçe kimseye muhtaç değildir. Fenerbahçe’yi yönetmek, bu finansal sistemi yönetebilme kabiliyetine sahip olup sportif başarı elde etmek demektir” vurgusu yaptı.

NE VİZYONMUŞ!

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin son beş yılda kaldırdığı tek kupa olan Türkiye Kupası için takımı tebrik ederken, “Bizler Ali Koç’un hayal ettiği Fenerbahçe’nin hedefinin Türkiye Kupası olan bir Fenerbahçe olduğunu görememişiz, anlayamamışız” dedi.

CEVABI BUGÜN

Aziz Başkan’ın yıldırım etkisi yapan açıklamalarına Ali Koç bugün cevap verecek. 10.30’da gerçekleşecek olağan mali genel kurulda konuşacak Koç’un direkt olarak Aziz Yıldırım’ı hedef alması bekleniyor.

ALİ KOÇ'A 642 MİLYON

Fenerbahçe’nin toplam borcu 7 milyar 685 milyon 677 bin TL, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla kulübün net dönem zararının da 1 milyar 9 milyon 139 bin 789 TL olduğu açıklandı. Başkan Ali Koç’a olan borç ise 642 milyon lira. Ancak Koç, “Benim kulüpten bir kuruş alacağım yok. Bir gün bana böyle bir borç var dersem beni ihraç edin” demişti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...