Beşiktaş yönetiminden Fenerbahçe derbisi öncesi bilet fiyatlarında büyük indirimi

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beşiktaş yönetiminden Fenerbahçe derbisi öncesi bilet fiyatlarında büyük indirimi

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç öncesi bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Siyah-Beyazlılar derbide indirime gidiyor.

Beşiktaş'ta yeni seçilen yönetim, ilk maçında Fenerbahçe derbisiyle çıkacak. Bu maça özel olarak iç saha maçlarında geçerli bilet fiyatının yüzde 20 indirimli satış yapılacağı açıklandı.

Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe maçında bilet fiyatlarında indirime gideceklerini belirterek, taraftarlardan tek bir koltuğu bile boş bırakmamalarını istedi.

TEK BİR KOLTUK BOŞ KALMAYACAK

Yücel yaptığı açıklamada, "Genel Kurul’da yönetim yetkisine layık görüldüğümüz, taraftarımız ve delegelerimizle ortaya çıkan birlik, beraberlik ruhunu, yine kenetlenerek stadyumumuza taşıyoruz. Başkanımız Hasan Arat liderliğindeki seçim öncesi çalışmalarımızda, her zaman taraftarımızın yanında olacağımız ve taleplerine kulak vereceğimizle ilgili sözlerimiz olmuştu. Şimdi bu sözümüzü ilk maçımız olan, anlamı çok büyük bir derbi karşılaşmasında tutuyoruz. Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda, 9 Aralık Cumartesi günü oynayacağımız Fenerbahçe karşılaşmasında, derbi maçlarındaki tarifeyi uygulamayacağız.

DERBİ KENETLENMESİ

Bu derbiye özel olarak taraftarımıza Beşiktaş’ın diğer lig maçlarındaki bilet bedelinden yüzde 20 indirim sağlıyoruz.
Her zaman yanımızda olan büyük taraftarımızın Cumartesi günü Beşiktaşlılık ruhunu ortaya koyacağına ve muhteşem bir atmosfer oluşturacağına inancımız tamdır. Tek koltuğu boş bırakmadan hep birlikte kenetleneceğimiz bu önemli maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi. 

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI

https://twitter.com/Besiktas/status/1732410139209072790

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...