Beşiktaş'ın yeni hocası Fernando Santos'un Karagümrük maçı 11'i belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ın yeni hocası Fernando Santos'un Karagümrük maçı 11'i belli oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş'ın başında ilk maçına Fatih Karagümrük karşısına çıkan Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un merakla beklenen 11'i belli oldu. Yeni transfer Svensson yedek kulübesinde. Evinde oynadığı son 3 maçı kaybeden Beşiktaş, lig tarihinde kendi seyircisi önünde 4 mağlubiyet üst üste hiç almadı.

Beşiktaş yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetimindeki ilk maçında Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönen Siyah-Beyazlılar yeni hocasıyla ilk maçında 3 puan hedefliyor.

BEŞİKTAŞ - FATİH KARAGÜMRÜK İLK 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Mert, Onur, Tayyip, Zaynutdinov, Umut, Amir, Salih, Gedson, Rashica, Semih, Cenk

Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Biraschi, Dresevic, Rohden, Can, Eysseric, Levent, Salih, Kourbelis, Güven, Lasagna.

FERNANDO SANTOS: ŞEHİT AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM

Portekizli çalıştırıcı yeni transfer Jonas Svensson'u yedek soyundurdu. Maç önü yayıncu kuruluşa konuşan Santos şunları söyledi:

"Öncelikle dünkü yaşanan olaylar yüzünden üzgünüm. Şehitlerimiz için başsağlığı diliyorum. Umarım Türk halkı bir daha böyle acılar yaşamaz.

Kulüp takımı çalıştırmayalı 14 yıl oldu ama bir teknik direktör her zaman teknik direktördür. Tabii ki Milli Takım'da daha az maç oynarsınız. Ama bu benzer ve aynı bir durum."

İLK 11 TERCİHİ HAKKINDA

"Geçen haftaki maçta takımımız iyi oynadı. Bir değişiklik var. Ege çok yorulmuştu. O yüzden orta sahayı daha dinamik tutmayı düşündüm. Takımla 3-4 gün antrenman yaptım. Çok fazla bir şeyleri değiştirmek mümkün değil. Bu yüzden kazanan takımı değiştirmedim. Geldiğimden beri aldığım izlenim çok iyi. Oyuncuların idmanlardaki performansları çok iyi.

Takımdan pozitif sinyaller alıyorum.  Çok iyi bir taraftar grubumuz var ama içeride oynadığımız son 3 maçı kaybettik. Taraftardan beklediğim takıma destek olmaları her zaman. Buradaki oyuncuların hepsi ellerinden geleni yapacaklar. Bir sorun olduğunda taraftarlarımız destek olsun. Bir sorun olduğunda, taraftar beni eleştirsin. Sorumlu benim. Futbolculara tam destek olsun. Birlikte işleri en iyi şekilde yoluna sokacağız."

Beşiktaş'ın yeni hocası Fernando Santos'un Karagümrük maçı 11'i belli oldu

DOLMABAHÇE'DE ŞEHİTLER UNUTULMADI

Tüpraş Stadyumu’nda Pençe-Kilit Harekatı’nda teröristlerle girilen çatışmada şehit olan askerler unutulmadı. Siyah-beyazlı oyuncular, maç öncesi ısınmaya ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ yazılı tişörtlerle çıktı.

Maç seremonisinde saygı duruşunda bulunulurken, İstiklal Marşı okunduğu sırada da kapalı tribünde büyük Türk bayrağı açıldı. Beşiktaşlı oyuncular, seremoniye 'Milletimizin başı sağ olsun' yazılı pankart ile çıktı.

Beşiktaş Kulübü, maç öncesi müsabaka boyunca stadyumda gol anonsları dışında müzik çalınmayacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın yeni hocası Fernando Santos'un Karagümrük maçı 11'i belli oldu

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...