Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik Aziz Yıldırım'ın iddialarına cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik Aziz Yıldırım'ın iddialarına cevap verdi

SPOR Haberleri

Fenerbrahçe Başkanvekili Erol Bilecik hafta içi düzenlediği basın toplantısıyla konuşulan efsane başkan Aziz Yıldırım dönemindeki kulüp borcunu açıkladı. Erol Bilecik'in paylaştığı belgeye göre Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin toplam borcu 611 milyon 585 milyon Euro olarak kayıtlara geçti ve toplam borç Ali Koç döneminde 386 milyon Euro'ya indi.

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Aziz Yıldırım'ın iddialarına yanıt verdi ve Yıldırım dönemindeki borcu açıkladı.

Erol Bilecik'in açıklaması şöyle:

"RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ"

"Kulübümüzün eski başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın mali konularda şahsımın ve geçmiş dönem değerli yöneticimizin ismini geçirerek yaptığı açıklamaları üzüntüyle izledim.

Mayıs 18' döneminde göreve geldiğimizde mali raporlarımız uluslararası finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmıyor ve konsolide edilmiyordu, bağımsız denetim ise sadece kanunen mecburi olan Futbol A.Ş bünyesinde yapılıyordu. Özetle, üyelerimize mali konularda gerekli bilgiler verilmediği gibi bilgiler gerekli kriterlerde raporlanmıyordu ve bunu denetleyen bir kurum da yoktu!

Değerli Fenerbahçeliler, Rakamlar yalan söylemez! 612 milyon Euro'yu sizlerle paylaştım. Aynı denetim disiplini ile ve her türlü olumsuz koşula rağmen, bu borç 31 Aralık 2022 tarihinde 386 milyon Euro'ya indirilmiştir."

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik Aziz Yıldırım'ın iddialarına cevap verdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aziz25 Haziran 2023 21:40

Evet Aziz yıldırım

Sonraki Haber Yükleniyor...