Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'e AS Roma kancası

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'e AS Roma kancası

SPOR Haberleri

Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddeden Dries Mertens'e AS Roma kancası... Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı, AS Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto tarafından teknik direktör Jose Mourinho'ya önerildi. Serie A'nın bir başka devi AC Milan ise milli stoper Ozan Kabak'a talip oldu.

Galatasaray'ın 10 numarası Dries Mertens, Serie A ekibi AS Roma'ya yazıldı! İtalyan basını, Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto'nun teknik direktör Jose Mourinho'ya Mertens'i önerdiğini iddia etti.

Geçen sezon 9 yıllık Napoli kariyerinin ardından Galatasaray'a imza atan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 36 yaşındaki forvet, Sarı-Kırmızılılar'dan yılda 2.9 milyon euro net kazanıyor.

MAAŞININ 5'TE BİRİNE GİDER!

Hücum hattına takviye yapmak isteyen AS Roma Belçikalı futbolcuyu alternatifler arasına aldı. Ancak İtalyan ekibinin Mertens'in Galatasaray'dan aldığı parayı vermesi pek mümkün görünmüyor.

Mertens'in eşi geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki son yılları olduğunu belirten bir sosyal medya paylaşımı yapmıştı. Çiftin İtalya'yı çok özleyip AS Roma tercihi yapması ihtimaller dahilinde.

https://twitter.com/Galatasaray/status/1687066660186816512

Dries Mertens geride kalan sezonda 33 maçta 7 gol, 4 asistlik bir performansla oynamıştı. Bu sezona da iyi başlayan Merten 2 maçta 1 gol atarken, 1 kez de asist yaptı. Özellikle Zalgiris rövanşındaki gol hafızalara kazındı.

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'e AS Roma kancası

MİLAN'DAN OZAK KABAK BOMBASI

Bundesliga'da Hoffenheim forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak'a Milan'ın talip olduğu ileri sürüldü.

İtalyan gazetesi la Repubblica'nın haberine göre; Matteo Gabbia'nın Villarreal'e kiralık gönderilmesi ve Simon Kjaer'in takımda ayrılma ihtimalini göz önüne alan Milan, yeni bir defans oyuncusuyla kadrosunu güçlendirmek istiyor. Serie A devinin gündemindeki ismin ise yakın zamanda Torino ve Roma'nın da ilgilendiği Ozan Kabak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...