Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum
Spor

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum

Son Güncelleme: 04 Haziran, 2025 - 11:45
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum
Fotoğraf Başlığı Konya'da ailesine küfür edilmisti! Abdülkerim Bardakci: Bunlari hiç hak etmiyorum

Galatasaray'ın 2022'de Konyaspor'dan transfer ettiği, 3 yılda art arda 3 şampiyonluk yaşayan Abdülkerim Bardakcı, "Birçok rekor kırdık, şimdi yeni bir rekor kırmak istiyoruz" diyerek hedefini açıkladı. 14 yıl sonra sarı-kırmızılılara veda eden kaptan Muslera'nın yanı sıra Lemina, Eren, Sanchez ve Osimhen'e övgüler yağdıran milli futbolcu, eski takımına kırgınlığını da dile getirdi.

Kaydet
a- | +A

Sarı-kırmızılılara 2022 yılında transfer olduktan sonra kazanılan 3 şampiyonlukta önemli katkı sağlayan Abdülkerim Bardakcı; Yenikapı Miting Alanı'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlaması, Galatasaray'daki performansı, takım arkadaşlarıyla ilgili düşünceleri, teknik patron Okan Buruk'la ilişkisi ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 1. Resim
Başlık ResmiKonya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 1. Resim

"YENİKAPI'DA İNANILMAZ İLGİ VARDI"

Üst üste 3, toplamda 25'inci şampiyonluğu alarak 5'inci yıldızı taktıklarını aktaran Abdülkerim, "Bizim için çok önemli bir yıldı. Çünkü 5'inci yıldızı takacaktık. Çok şükür çabaladık, çalıştık ve şampiyonluğa ulaşarak 5'nci yıldızı taktık. Şampiyonluğu Yenikapı'da kutladık. Bence çok güzel bir kutlama oldu. Çok yağmur yağdı, inanılmaz bir ilgi vardı. Çok güzel bir ortamdı. Unutamayacağımız bir kutlama gerçekleştirdik" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Ertuğrul Doğan
HABER
Ertuğrul Doğan'dan Galatasaray'a kötü haber! Uğurcan Çakır'a izin çıkmadı

"YENİ BİR REKOR İSTİYORUZ"

Sarı-kırmızılı futbolcu, 1996-2000 arasında Galatasaray'a ait 4 sezon üst üste şampiyonluk rekorunu geçmeyi istediklerini dile getirdi. Üst üste elde edilen şampiyonlukların takımda doymuşluk hissi oluşturmadığını aktaran 30 yaşındaki stoper, "Önümüzdeki sezon için üst üste 4. şampiyonluğu kovalayacağız. Üzerimizde bunun açlığı olacak. Bizde hiçbir zaman doyum olmuyor. Hem Avrupa'da başarı hem de tekrar ligde dört sene üst üste şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Son üç sezonda birçok rekor kırdıklarını vurgulayan Abdülkerim, "Bu üç sezonda birçok rekor kırdık. Şimdiki yeni hedef rekorumuz var. Beş sene üst üste şampiyon olup yeni bir rekor kırmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, gelecek sezon doğrudan mücadele edecekleri Şampiyonlar Ligi ile ilgili, "Bizim için Şampiyonlar Ligi'ne katılmak önemliydi. Çünkü bizim yerimiz Şampiyonlar Ligi. İnşallah seneye bir başarı elde edip taraftarımızı gururlandıracağız" şeklinde görüş belirtti.

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 2. Resim
Başlık ResmiKonya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 2. Resim

"İYİ Kİ GALATASARAY'A GELMİŞİM"

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'a transfer olarak kariyeri için doğru kararı verdiğini söyledi. Konyaspor'da oynarken İstanbul'un üç büyük kulübünün de istediği milli futbolcu, Galatasaray'a transfer olarak doğru karar verdiğini belirterek, "Her yerde, 'İyi ki Galatasaray olmuş, Galatasaray'a gelmişim' diyorum. Bu 3 sezon benim için çok hızlı geçti. 3 yıldır şampiyon oluyoruz ve başarılıyız. Çok keyif alıyorum. Benim için çok güzel yıllar. Geldiğimde Galatarasay sezonu 13'üncü bitirmişti. Burası Türkiye'nin en büyük kulübü, bazen kötü geçen sezonlar olabilir. Hemen ayağa kalktık ve 3 sene üst üste şampiyon olduk ki bunun da devamı inşallah gelecek" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı ekibe 28 yaşında geldiğini hatırlatan Abdülkerim Bardakcı, "Bazen geç kaldığımı düşünüyorum ve bunu yakın çevremle de sürekli konuşuyorum. Buraya 22-23 yaşımda gelseydim her şey çok farklı olabilirdi. Ancak nasibin önüne geçemiyorsun. Bu yaşta buraya gelmem lazımmış, bunları yaşayacakmışım ve yaşıyorum. Şu an keyfini çıkartıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

BAKMADAN GEÇME
İlkay Gündoğan, Cimbom
HABER
İlkay Gündoğan, Cimbom'a yeşil ışık yaktı: "Galatasaray çocukluk aşkım"

"KARİYERİMİN SONUNA KADAR BURADA OYNAMAK İSTİYORUM"

Abdülkerim, futbol kariyerinin sonuna kadar Galatasaray'da kaptanlık yapmak istediğini söyledi. Sarı-kırmızılı ekipte kaptan olmanın farklı bir duygu olduğunu belirten Abdülkerim, "Stadımıza ilk çıktığımda 'İnşallah bir gün bu büyük camiada kaptanlık yapmak nasip olur' diye düşünmüştüm. Çok şükür nasip oldu, layığıyla da yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Milli futbolcu, kariyer hedefinin sorulması üzerine, "Buraya ilk geldiğimde hedefim kaptanlıktı. Şimdiki hedefim inşallah futbol kariyerimi sonuna kadar burada oynayıp kaptanlık yapabilmek" cevabını verdi.

"MÜKEMMEL BİR AİLE ORTAMI VAR"

Galatasaraylı futbolcu, takımın başarısını içerideki aile ortamına bağladı. Futbol haricinde dışarıda ailece birlikte zaman geçirdiklerini aktaran Abdülkerim, "Takım içindeki arkadaşlığımız mükemmel. Dışarıda sürekli birlikte vakit geçiriyoruz. Mükemmel bir aile ortamımız var. Bu da olunca zaten başarılı geliyor. Arada kötü karakterli bir insan bilmiyorum. Herkesin kalbi temiz. Herkes, birbiri için en iyisini istiyor. Böyle olduğu zaman da başarı geliyor" şeklinde görüş belirtti.

Çocuklarının da Galatasaray'la beraber büyüdüğünü dile getiren sarı-kırmızılı stoper, "Burada müthiş bir aile ortamı var zaten. Aile konusuna çok önem veren bir insanım. Sürekli çocuklarımla vakit geçirmeye çalışıyorum. Güzel zamanlar bunları değerlendirmek lazım" ifadelerini kullandı.

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 3. Resim
Başlık ResmiKonya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 3. Resim

TERCİHİ 4'LÜ SAVUNMA

Abdülkerim Bardakcı, kendisine göre dörtlü savunma sisteminin daha iyi olduğunu söyledi. Bu sezon hem üçlü hem de dörtlü savunma dizilişiyle mücadele ettiklerinin hatırlatılması üzerine Abdülkerim, "İki formasyonun bana göre fazla bir farkı yok. Sürekli topla oynayan bir stoperim ve sürekli atağa çıkıyorum. Benim için pozisyon fark etmiyor. İki sistemden de keyif alıyorum ama bence dörtlü sistem daha iyi" dedi.

BAKMADAN GEÇME
Wilfried Zaha dönemi resmen bitti! Galatasaray para kazanacak
HABER
Wilfried Zaha dönemi resmen bitti! Galatasaray para kazanacak

"MUSLERA İLE OYNAMAK İNANILMAZ BİR ŞEY"

Sarı-kırmızılı futbolcu, takım arkadaşlarıyla ilgili soruları da cevapladı. Galatasaray'daki 14 sezonluk kariyerini sonlandıran Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın gidişine üzüldüklerini belirten Abdülkerim, "Muslera'yla oynamak bambaşka bir duygu. Arkamızda oynaması inanılmaz bir şey. Sürekli motive eden, hatayı da kapatan, sürekli pozitif konuşan tam bir kaptan, tam bir lider. Bırakacağı için çok üzülüyoruz" şeklinde konuştu.

Abdülkerim Bardakcı, savunma tandemindeki arkadaşı Davinson Sanchez ile ilgili, "İyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Birbirimizin eksiğini çok iyi kapatıyoruz. Onun eksiklerini ben kapatıyorum, benim eksiklerimi o kapatıyor. İkimizin eksiği olduğu zaman Muslera kapatıyor. Ayrıca ikimiz de golcü stoperiz. Bu konuda da aramızda rekabet var" ifadelerini kullandı.

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 4. Resim
Başlık ResmiKonya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 4. Resim

"EREN ÇOK İYİ SOL BEK"

Ara transferde gelerek şampiyonluğa ciddi katkı veren Eren Elmalı'nın performansını öven Abdülkerim, "Eren transfer olmadan önce Milli Takım'da da beraber oynamıştık. Eren, çok iyi bir sol bek. Tam oynamak isteyeceğim bek profili. Dışarıda da çok iyi anlaşıyoruz. Çok güzel bir karakter. Saha içinde de birbirimizi iyi anladığımız için güzel performans sergiliyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Eren gibi ara transferde gelen Mario Lemina'nın takıma ciddi katkı verdiğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Lemina müthiş bir karakter, müthiş bir futbolcu. Çok seviyorum kendisini. Geldikten sonra bizde de çok rahatlama oldu. Çünkü bütün dönen topları Torreira ve Lemina ikilisi topluyor. Bizi çok rahatlatıyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

Abdülkerim Bardakcı, Nijeryalı yıldız Victor Osimhen'le ilgili, "Dünyanın en iyi forvetlerinden biri. Çok iyi bir santrfor. Galatasaray'da oynaması bizim için bir şanstı" dedi.

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 5. Resim
Başlık ResmiKonya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 5. Resim

"OKAN BURUK NE ZAMAN SIKACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR"

Abdülkerim, teknik direktör Okan Buruk ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Milli futbolcu, Süper Lig'de üç sezondur şampiyonluğa ulaştıkları tecrübeli teknik adamla ilgili, "Okan hoca çok iyi bir insan, çok iyi bir hoca. Üst seviye oynadığı için futbolcunun psikolojisinden çok iyi anlıyor. Ne zaman rahat bırakıp, ne zaman sıkacağını çok iyi biliyor. Bu da bize pozitif olarak yansıyor" diye konuştu.

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 6. Resim
Başlık ResmiKonya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 6. Resim

DÜNYA KUPASI'NDA OYNAMA HAYALİ

Sarı-kırmızılı ekibin milli stoperi, hayallerinden birinin ay-yıldızlı formayla FIFA Dünya Kupası'nda oynamak olduğunu söyledi. Sakatlığından dolayı A Milli Takım'ın ABD kampına davet edilmediğini dile getiren Abdülkerim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Montella hocayla da konuştuk. Zaten Kayserispor ile yaptığımız şampiyonluk maçında alt adalemden sıkıntı yaşadım. Bir yırtık oluştu. Bunu da hocaya bildirdik. Kendisi beni arayarak, 'Geçen sezon Avrupa Şampiyonası oynandı. Çok yoruldunuz. Zaten sakatsın. O yüzden seni çağırmayacağım, dinlen.' dedi. Ben de inşallah dinleneceğim. Seneye eylül ayındaki kampa bomba gibi hazır olacağız."

Dünya Kupası Elemeleri'nde İspanya, Gürcistan ve Bulgaristan ile mücadele edeceklerini hatırlatan Abdülkerim, "Dünya Kupası'nda oynamak hayallerimden biri. İnşallah hedefimize ulaşırız. Eylülde başlıyoruz. İnşallah grubu lider tamamlayarak Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanırız. Çünkü çok kaliteli bir takımız. Çok yetenekli futbolcular var aramızda. Katılacağımızı ve başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Konya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 7. Resim
Başlık ResmiKonya'da ailesine küfür edilmişti! Abdülkerim Bardakcı: Bunları hiç hak etmiyorum - 7. Resim

"MORATA'YA 'ORADA GÖRÜŞÜRÜZ' DEDİM"

İspanya forması giyen takım arkadaşı Alvaro Morata ile milli takımdaki rekabeti konuştuklarını anlatan Abdülkerim, "Morata ile konuşuyoruz. Kendisine, 'Eylülde karşılaşacağız. Orada görüşürüz' dedim. İspanya çok iyi bir takım. Ancak biz de çok iyi bir kadroya sahibiz. İlk maçı Konya'da oynayacağız. Milli Takım için orası çok iyi. Konya'da güzel şeyler olacağını düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

KONYASPOR'A KIRGINLIĞI

Abdülkerim Bardakcı, eski takımı Konyaspor'un taraftarlarının kendisine yönelik tepkilerine kırıldığını dile getirdi. Galatasaray formasıyla eski takımı Konyaspor ile deplasmanda yaptıkları maçta tepki gören Abdülkerim, A Milli Takım'ın Dünya Kupası Elemeleri'ndeki ilk maçını Konya'da yapacağını hatırlattı.

Konya'daki tepkilere kırıldığını vurgulayan Abdülkerim, "Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Bir gole sevindiğim için aileme küfür edilmesi hiç hoş olmadı. Birkaç kişinin başlattığı şeye diğer insanlar da katıldı. Ben Konya'yı seviyorum. Futboldan sonra da orada yaşamayı düşünüyorum. Bir kırgınlığım var. Milli takımla maçımız inşallah güzel geçer" diyerek sözlerini tamamladı.

BAKMADAN GEÇME
Barış Alper Yılmaz için Avrupa devleri sırada! Galatasaray, 30 milyon euro bekliyor
HABER
Barış Alper Yılmaz için Avrupa devleri sırada! Galatasaray, 30 milyon euro bekliyor

Editör : GÖKHAN KARATAŞ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 04 Haziran, 2025 - 11:45
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu Next Sosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    İzmir su kesintisi 29 Ocak: İZSU kesinti sorgulama ekranı (Konak, Buca, Karabağlar, Gaziemir)
    İzmir su kesintisi 29 Ocak listesi
    Kaydet
  • 2
    Bir kentimize daha hızlı tren müjdesi! Mersin-Adana hattıyla entegre olacak
    Bir kentimize daha hızlı tren müjdesi!
    Kaydet
  • 3
    İZSU İzmir su kesintisi duyurusu! İzmir'de sular ne zaman, saat kaçta gelecek? (Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar)
    İzmir'de sular ne zaman, saat kaçta gelecek?
    Kaydet
  • 4
    Emeklilere 1 maaş bayram ikramiyesi! Canlı yayında çok konuşulacak kulis bilgisi
    Emeklilere 1 maaş bayram ikramiyesi! Canlı yayında...
    Kaydet
  • 5
    Altından rekor üstüne rekor! İşte dünyaca ünlü 6 bankanın 2026 tahminleri
    Altından rekor üstüne rekor! İşte dünyaca ünlü 6 b...
    Kaydet
YAZARLAR
  • Yücel Koç
    Yücel Koç İlkinde mi problem, ikincisinde mi?
    Kaydet
  • Rahim Er
    Rahim Er Diplomadan ötesi
    Kaydet
  • Nur Tuğba Aktay
    Nur Tuğba Aktay Gazze'de nizamın inşası
    Kaydet
  • Salih Uyan
    Salih Uyan Yapay zekâ ve insan kibrinin sonu
    Kaydet
  • Kemal Belgin
    Kemal Belgin Tombala takımı
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Baki’ye bu reva mı? Mezarı bakımsız kaldı, hatları silindi
    Baki’ye bu reva mı? Mezarı bakımsız kaldı, hatları silindi
    Kaydet
  • Toprak altından çıkmadı, gökyüzünden yağdı!
    Toprak altından çıkmadı, gökyüzünden yağdı! "Paslı bilezik"in değeri devasa altın hazineyi nasıl katladı?
    Kaydet
  • Millî Saraylarda fotoğraf yasağına son
    Millî Saraylarda fotoğraf yasağına son
    Kaydet
  • Haftanın sanat ajandası | “Aklın Manzaraları”
    Haftanın sanat ajandası | “Aklın Manzaraları”
    Kaydet
  • Sahil kızıla büründü, nedeni belli oldu
    Sahil kızıla büründü, nedeni belli oldu
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
ABD'li yıldız, Türk vatandaşı oldu
ABD'li yıldız, Türk vatandaşı oldu
Kaydet
Galatasaray istedi, Fenerbahçe bitiriyor: Lookman teklifini duyurdular
Galatasaray istedi, Fenerbahçe bitiriyor: Lookman gelişmesini duyurdular
Kaydet
Özlem Çerçioğlu'ndan Özgür Özel'e suç duyurusu
Özlem Çerçioğlu'ndan Özgür Özel'e suç duyurusu
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası