Mason Mount resmen Manchester United'da! Chelsea satışlara devam ediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mason Mount resmen Manchester United'da! Chelsea satışlara devam ediyor

SPOR Haberleri

Chelsea futbolcu satışlarına devam ediyor. Londra ekibinin altyapısından yetişen 24 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Mason Mount, 64 milyon euroya Manchester United'a transfer oldu. United bu yaz ilk transferini yaparken Chelsea'nin futbolcu satışlarından elde ettiği gelir 220 milyon euroya ulaştı.

Manchester United bu yaz ilk transferini Chelsea'den Mason Mount'u kadrosuna katarak yaptı.

Premier League devi, Londra ekibinin 24 yaşındaki yıldızını resmen açıkladı. Manchester ekibi, resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mount ile 5+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

MASON MOUNT 64 MİLYON EUROYA MANU'DA

Manchester United Futbol Direktörü John Murtough, Monut'un çok zeki bir futbolcu ve takıma önemli ölçüde katkıda bulunacak harika tekniğe sahip olduğunu vurgularken, "Old Trafford'da izleyeceğimiz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki İngiliz futbolcu, Chelsea ile geride kalan sezonda 24’ü Premier League, 9’u da UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 33 resmi maçta forma giyerken, 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

https://twitter.com/ManUtd/status/1676531460797333506

TRANSFER ŞAMPİYONU CHELSEA

Geçen sezon 500 milyon euro civarında transfer harcaması yapan Chelsea'nin bu yaz futbolcu satışlarından elde ettiği gelir 220 milyon euroya ulaştı.

Daha önce Kai Havertz 70 milyon euroya Arsenal'e, Mateo Kovacic 29 milyon euroya Manchester City'ye, Kalidou Koulibaly 23 milyon euroya Al-Hilal'e, kaleci Edouard Mendy 18.5 milyon euroya Al-Ahli'ye, Ruben Loftus-Cheek ise 15 milyon euroya Milan'a satılmıştı.

Mason Mount resmen Manchester United'da! Chelsea satışlara devam ediyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...