Renault en az benzin yakan modeli Clio 609 bin TL’den satışa sunuldu! 200.000 TL finansman teklifi 36 vade ile ayda…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Renault en az benzin yakan modeli Clio 609 bin TL’den satışa sunuldu! 200.000 TL finansman teklifi 36 vade ile ayda…

T-Otomobil Haberleri

Renault sıfır kilometre en ucuz araç modelini 609 bin TL'den satışa sundu. Uygun fiyatlı Renault Clio modeli için Haziran ayı listesi güncellendi. Yaz dönemine özel satış fiyatı 200 bin TL kredi teklifi ile sunuldu.

Türkiye'de en çok satışı yapılan popüler araç firmaları Haziran ayına özel rakamlarını güncelledi. Rakamlar dudak uçuklatacak seviyeye ulaştı. Yaz dönemi öncesinde sıfır ya da ikinci el otomobil fiyatları yanlarına yaklaştırmıyor.

Türkiye'de satış yapılan popüler markalar arasında yerini alan Renault araç fiyat kampanyalarını Haziran ayına özel güncelledi. Türkiye'deki en ucuz araç listelerinde ilk sırada yer alan Renault'un ortalama araç fiyatı 609 bin TL seviyelerinde aranan kaliteyi müşterisine sunuyor.

Renault en az benzin yakan modeli Clio 609 bin TL’den satışa sunuldu! 200.000 TL finansman teklifi 36 vade ile ayda…

RENAULTTAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!

Renault Haziran ayına özel tüm modellerinde geçerli kampanyası 200 bin TL olarak duyuruldu. Renault Finanstan kredi kullanımına yönelik 36 aya varan vade fırsatı sunuldu. Renault modellerinde geçerli perakende satın alımda bireysel müşteriler için tanınan bu fırsat fatura değeri üzerinden sunulacak.

Renault resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşıma göre “Nihai fatura değeri 800 bin TL'nin altında olan araçlar için geçerli olan kampanya 200.000 TL kredi, 36 ay vade ve yüzde 3,41 faiz oranı ile satın alınabilecek.”

RENAULT HAZİRAN AYI KREDİ KAMPANYASI NEDİR?

Renault'un kaçırılmayacak bu finans kampanyası esnek vade seçenekleri ile geri ödenebilecek. 200.000 TL'ye kadar talep edilen kredi 36 ay vadede taksitlendirilecek. Bu durumda her araç sahibinin ayda 10.965 TL ödeme yapması yetecek.

Renaultusunda finansman teklifini farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanmayı kapalı hale getirdi. Kredi tahsis ücreti, kredi bedeline dahil edilmiyor. Faiz ve maliyet oranları kullanılacak kredi tutarı ve vadesine göre değişebiliyor.

2023 RENAULT HAZİRAN AYI SATIŞ FİYAT LİSTESİ

Renault stoklarla sınırlı kampanya için 30 Haziran 2023 tarihine kadar süre verdi. 2023 Haziran ayı Renault güncel satış fiyatı:

  • Renault Clio modeli başlangıç fiyatı 609 bin TL
  • Renault Megane Sedan başlangıç fiyatı 793 bin TL
  • Renault Taliant başlangıç fiyatı 600 bin TL

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...