Uygun fiyatlı Oppo A79 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

Düzenleyen: / Kaynak: GsmArena
- Güncelleme:
Uygun fiyatlı Oppo A79 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

TEKNOLOJİ Haberleri  / GsmArena

Oppo uygun fiyatlı yeni telefonuyla karşımıza çıktı. 50 MP ana kameraya ve güçlü bir işlemciye sahip olan cihaz piyasaya sürüldü.

Oppo bugün yeni telefonunu duyurdu. Oppo A79 5G orta sınıf akıllı telefon modeli tanıtıldı. Şirketin yeni akıllı telefonu, paranızın tam karşılığını vermeyi vaat ederek 8 GB'a kadar RAM ve 128 GB depolama alanına sahip MediaTek Dimensity 6020 sekiz çekirdekli yonga setini sunuyor. Bütçe dostu bir fiyatla gelen telefon, gündelik kullanımda oldukça yüksek bir performans vaat ediyor.

GÜÇLÜ BİR PERFORMANS VAAT EDİYOR

Oppo A79 5G, düşmelere ve çizilmelere karşı korumalı, 90 Hz yenileme hızına ve 680 nit'e kadar parlaklığa sahip 6,72 inç LDC Full HD+ ekrana sahip. Şirket, modelin güneş ışığına karşı bile harika ayrıntılarla görüntüleme olanağı sağlayan yeni teknolojisine sahip olduğunu vurguluyor.

Cihazın kamera sisteminde biri 8 MP selfie kamerası olmak üzere üç sensör bulunuyor. Modelin arka kısmında 50 MP Samsung ISOCELL JN1 ana sensör ve 2 MP derinlik modülü yer alıyor.

Uygun fiyatlı Oppo A79 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

Telefonun pili 5.000 mAh kapasiteye sahip ve 33 W'a kadar hızlı şarj desteği sunuyor. Yeni Oppo telefonu 5G bağlantı desteği, Wi-Fi 2,4 GHz ve 5 GHz'e, Bluetooth 5.3'e bağlantıyı destekliyor. Aynı zamanda USB Type-C girişine ev sahipliği yapıyor.

BÜTÇE DOSTU FİYAT ETİKETİ

Şirket, Oppo A79 5G'yi ilk olarak Hindistan'da 19.999 Hindistan Rupisi lansman fiyatıyla (yaklaşık 6.800 TL) piyasaya sürdü. Oppo, modelin daha küresel pazarlarda piyasaya sürülmesiyle ilgili henüz ayrıntılı bilgi vermedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GsmArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...