Kick erişim engeli kalktı mı? 26 Şubat Kick açıldı mı, ne zaman açılacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kick erişim engeli kalktı mı? 26 Şubat Kick açıldı mı, ne zaman açılacak?

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kick’e erişim engeli kalktı mı, açıldı mı, ne zaman açılıyor? | Canlı yayın platformu Kick’e BTK tarafından erişim engeli getirilmişti. Bugün Kick’e getirilen erişim engeli ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Peki, Kick erişim engeli kalktı mı? İşte, Kick açıldı mı, ne zaman açılacak cevabı ve detaylar…

Kick erişim engeli kalktı mı, Kick açıldı mı? Kick’e geçtiğimiz günlerde BTK tarafından erişim engeli getirilmişti. Kick’e getirilen erişim engeli ile BTK’nın internet sitesinde yeni bir bilgi yer aldı. Peki, Kick’e erişim engeli kaldırıldı mı? İşte ayrıntılar…

KİCK ERİŞİM ENGELİ KALKTI MI?

Kick, Milli Piyango İdaresi tarafından alınan karar ile Türkiye'de geçtiğimiz günlerde erişime engellenmişti. Erişim engeli kararı BTK’nın internet sitesinde yer almıştı. Karara ilişkin Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden resmi bir açıklama gelmedi. Ancak platformdaki kumar ve yasa dışı bahis içerikli yayınların bu kararda etkili olduğu iddia ediliyordu.

Bugün BTK’nın internet sitesinde Kick ile ilgili uygulanan bir kararın bulunmadığı görüldü. BTK’nın sitesinde Kick ile ilgili kararlar bölümünde “Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.” İbaresi yer aldı.

Kick erişim engeli kalktı mı? 26 Şubat Kick açıldı mı, ne zaman açılacak? - 1. Resim

KİCK AÇILDI MI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) internet sitesinde yer alan bilgilere göre Kick’e dair şu anda bir erişim engeli kararı bulunmuyor. BTK kararlarının 24 saat içerisinde uygulandığı biliniyor. Kick’in de 24 saat içerisinde Türkiye’de tekrar erişime açılacağı tahmin ediliyor.

TWİTCH’E ERİŞİM ENGELİ KALKTI MI?

Kick’e erişim engeli kararının kaldırılmasının ardından gözler Twitch’e getirilen erişim engeli kararına çevrildi. Şu anda Twitch’e erişim engeli kararı halen devam ediyor.

Konu ile ilgili BTK tarafından uygulanmakta olan karar duyurusu şu şekildedir:

“twitch.tv, 22/02/2024 tarihli ve 2024/7 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir.”

Kick erişim engeli kalktı mı? 26 Şubat Kick açıldı mı, ne zaman açılacak? - 2. Resim

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...