X kullanıcıları dikkat: Elon Musk, Twitter fotoğraflarınızı kaldırabilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
X kullanıcıları dikkat: Elon Musk, Twitter fotoğraflarınızı kaldırabilir

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk, 44 milyar dolara Twitter'ı satın aldıktan sonra platform ve şirkette birçok sorun yaşandı. Bugün ortaya çıkan sorun ise medya ve bağlantılarla ilgili oldu. Sorunun neden yaşandığı henüz bilinmiyor.

Elon Musk, 44 milyar dolara Twitter'ı satın aldıktan sonra birçok yeniliğe imza attı. İş insanının yaptığı yenilikler arasında Twitter'ın ismini X olarak değiştirmesi ve logosunu da bunu uyumlu hale getirmesi oldukça ses getirdi.

Yenilikler, beraberinde birtakım sorunları da meydana getirdi. Digital Trends tarafından yayınlanan habere göre ortaya çıkan son sorun, kullanıcıların eski gönderilerini direkt olarak etkiliyor.

TWITTER DÖNEMİNDE PAYLAŞILAN RESİMLER GÖRÜNMÜYOR

X kullanıcısı Tom Coates, Ellen DeGeneres'in 2014 yılında paylaştığı ve en çok retweetleme rekoru kıran ünlü özçekimin görünmediğini fark ettiğini açıkladı. Daha sonra ise bu gönderinin kendi kendine geri geldiğini belirtti.

Sosyal medya analistleri tarafından yapılan küçük bir araştırma sonrasında 2011 ve 2014 yılında yayınlanan fotoğrafların X'te görünmediği ortaya çıktı. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Twitter döneminde daha önceki yıllarda paylaşılan bazı görseller hala platformda yer alıyor. Yani bazı istisnalar mevcut.

The Verge tarafından tarafından belirtilene göre Elon Musk bu durumu maliyetleri azaltmak için bilerek yapmış olabilir. Bunun dışında X ekibinin yaptığı yanlışlıklardan biri olabileceği de düşünülüyor.

Konuyla ilgili X sahibi Elon Musk ya da CEO Linda Yaccarino açıklama yapmadı. Kısa süre içinde açıklama yapılması ve gönderilerin eskisi gibi sorunsuz bir şekilde görüntülenmesi bekleniyor.

(Kaynak: Digital Trends ve The Verge)

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...