Fidanda rekor günü

Fidanda rekor günü

YAŞAM Haberleri

Türkiye bugün fidan dikme rekoru kıracak. Saat 11.11’de Türkiye genelinde hayata geçirilecek Geleceğe Nefes Kampanyası kapsamında vatandaşlar tarafından internet sitesi üzerinden sahiplenilen fidan sayısı 13,5 milyonu aştı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin 81 ilde 2023 farklı bölgede gerçekleştirilecek etkinliği duyurmasının ardından devletin bütün organları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar kampanyaya büyük destek verdi. 

ERDOĞAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI
Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, “#11milyonfidan” etiketiyle yaptığı paylaşımda, “Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için tüm vatandaşlarımızın güçlü desteklerini bekliyoruz” dedi.

TELEKOMDAN BÜYÜK BAĞIŞ
Türk Telekom da kampanya kapsamında bütün çalışanları adına 38 bin 540 fidan bağışladı. Fidanlar Orman Genel Müdürlüğü depolarından karşılanacak. Fidanlar önceden belirlen ve ‘gelecegenefes.com’ adresinde belirtilen alanlara dikilecek.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...