Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavuz Bingöl: Cumhurbaşkanımız olmasaydı Suriye, Irak gibi olabilirdik

Düzenleyen:
Yavuz Bingöl: Cumhurbaşkanımız olmasaydı Suriye, Irak gibi olabilirdik

YAŞAM Haberleri

Yavuz Bingöl, Kanal 24 TV'de ekranlara gelen 'Esra Elönü ile Arafta Sorular’ programının bu haftaki konuğu oldu. Elönü’nün sorularını cevaplayıp, gündeme dair de değerlendirmelerde bulunan ünlü türkücü konuşması esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da övgüler yağdırdı.

Bingöl "Bu ülke Suriye, Irak gibi olabilirdi ama Allah'a şükür olmadı. Parçalanmadık biz. Bizi bölemediler” ifadesinde bulunan Bingöl “Neden? Güçlü bir iktidar var çünkü. Cumhurbaşkanımızın hakkını yememek lazım. Devletin başında dik duran bir insan var. Olmasaydı Irak, Suriye olabilirdik diye düşünüyorum” dedi. Öte yandan partilerin canlı yayınlanan grup toplantılarının kaldırılması gerektiğine de dikkat çeken Bingöl “Ben yerlerinde olsam kaldırırım. Şeffaflık adı altında yapılıyor. İnsanlar ayrışıyor. Herkes kendi seçmenine, oy aldığı kesime bir mesaj verdiği için öyle büyük bir ayrışma yaşandı. Toplantıların canlı yayınlanması hoş olmuyor” değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...