Kıyafeti beğendi mankenle beraber çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kıyafeti beğendi mankenle beraber çaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da bir kişi cadde üzerinde bulunan bir mağazada beğendiği kıyafeti mankeni ile birlikte çalarak kayıplara karıştı. İlginç olay hakkında polis çalışma başlatıı.

Zeytinburnu'nda yaşanan ilginç olayda caddeden geçen kimliği belirsiz kişi bir giyim mağazasının önünde bulunan kıyafeti beğendi. Biraz ilerledikten sonra geri dönen kişi kıyafeti çalmak istedi. Hırsız kıyafetin giydirildiği mankeni beraberinde çalarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Durumu farkden mağaza sahibi polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri mankeni ve giysileri çalan kişiyi tespit etmek için civarda bulunan güvenlik kamerasını aldı.Olay yerine gelen polis ekipleri mankeni ve giysileri çalan kişiyi tespit etmek için civarda bulunan güvenlik kamerasını inceledi.

Kıyafeti beğendi mankenle beraber çaldıZeytinburnu'nda yaşanan ilginç olayda bir kişi beğendiği kıyafeti giydirildiği mankenle beraber alarak kayıplara karıştı. 

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Kimliği belirsiz hırsız cadde üzerinde yürürken dükkan önünde bulunan kıyafeti gözüne kestirdi. Ardından tekrar dükkanın önüne tekrar gelen hırsızın kıyafetleri manken ile beraber alıp olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor. Güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntülerde kıyafeti manken ile birlikte çalan hırsız için polis geniş çaplı inceleme başlattı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...