Üniversite öğrencisi genç kızdan acı haber: Yurttaki odasında ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üniversite öğrencisi genç kızdan acı haber: Yurttaki odasında ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da özel bir yurtta kalan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kız kaldığı yurtta odasında ölü olarak bulundu.

Samsun'da yurtta kalan arkadaşları 19 yaşındaki üniversite öğrencisi arkadaşlarının odasına gittiklerinde karşılaştıkları manzarayla şok oldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ceydan Öztürk (19) yatağında ölü olarak bulundu. 

Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan özel bir yükseköğretim kız öğrenci yurdunda kalan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ceydan Öztürk'ü, odasındaki yatağında hareketsiz halde fark eden arkadaşları, durumu yurt görevlilerine ve polise haber verdi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yurda giden sağlık ekipleri ve polis, genç kızın öldüğünü tespit etti. Genç kızın ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Sinoplu olduğu belirtilen genç kızın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.

19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceydan Öztürk'ün cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...